VK Valjevo - Vojvodina (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo - Vojvodina (foto: VK Valjevo)
31.03.2018, 18:54

Arbitri opet uz Vojvodinu

č: | fb:
Na startu državnog prvenstva, koje se igra kroz SLS sa osam klubova, Vojvodina je večeras u Petnici pobedila VK Valjevo sa 11:8 (3:1 4:2 3:2 1:3). Opet su arbitri, ovoga puta Anđelić (Beograd) i Virijević (Zrenjanin), bili vetar u leđa Novosađanima, što je nerazumljivo - ako im je u Regionalnoj A-2 ligi pobeda trebala da bi bili drugi i igrali sa Budvanima baraž za popunu A-1 lige, pa hajde, hajde; Vojvodina je, međutim, izgubila od Solarisa, na taj način i drugo mesto u A-a ligi, pa su u baražu Šapčani!
 
 
O suđenju više ne treba trošiti reči, zna se izgleda hijerarhija u srpskom vaterpolu, pa će Valjevci u SLS, po svoj prilici, biti šesti, ispred Radničkog KG i Zemuna, koji su se plasirali iz Prve A lige Srbije. No, o tom, potom.
 
 
Pomoćni trener valjevskih vaterpolista Srđan Marković, u izjavi za Kolubarske.rs, žali za nerealizovanim situacijama sa igračem više uz napomenu da večeras zbog povrede nije igrao centar Radulović, važan šraf u svakoj vaterpolo ekipi. Golove za Valjevo postigli su Matović 3, Rackov 2, a Stanić, Marković i Mirković po 1. Najefikasniji kod Novosađana bio je Marko Ćuk sa 4 postignuta gola.
 
 
U 2. kolu, 11. aprila, u Petnici gostuje Crvena zvezda, novi član A-1 lige sa amicijom da Partizanu uzme titulu državnog prvaka, a već 13. aprila dolaze Nišlije. Vikend za Vaskrs se ne igra, a zbog činjenice da se balon na bazenu u Petnici skida 8. maja, a da SLS traje do 5. juna, Valjevci su razmenili domaćinstva sa nekoliko ekipa kako bi sve utakmice kao domaćini ipak odigrali u Petnici.
 
 
Plej-ofa neće biti, pa je prvak ekipa, koja bude imala najviše bodova posle 14 odigranih kola po dvostrukom Bergerovom sistemu (svako sa svakim kod kuće i u gostima).
 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 4 sati 2 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 39 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar