VK Valjevo - Vojvodina (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo - Vojvodina (foto: VK Valjevo)
31.03.2018, 18:54

Arbitri opet uz Vojvodinu

č: | fb:
Na startu državnog prvenstva, koje se igra kroz SLS sa osam klubova, Vojvodina je večeras u Petnici pobedila VK Valjevo sa 11:8 (3:1 4:2 3:2 1:3). Opet su arbitri, ovoga puta Anđelić (Beograd) i Virijević (Zrenjanin), bili vetar u leđa Novosađanima, što je nerazumljivo - ako im je u Regionalnoj A-2 ligi pobeda trebala da bi bili drugi i igrali sa Budvanima baraž za popunu A-1 lige, pa hajde, hajde; Vojvodina je, međutim, izgubila od Solarisa, na taj način i drugo mesto u A-a ligi, pa su u baražu Šapčani!
 
 
O suđenju više ne treba trošiti reči, zna se izgleda hijerarhija u srpskom vaterpolu, pa će Valjevci u SLS, po svoj prilici, biti šesti, ispred Radničkog KG i Zemuna, koji su se plasirali iz Prve A lige Srbije. No, o tom, potom.
 
 
Pomoćni trener valjevskih vaterpolista Srđan Marković, u izjavi za Kolubarske.rs, žali za nerealizovanim situacijama sa igračem više uz napomenu da večeras zbog povrede nije igrao centar Radulović, važan šraf u svakoj vaterpolo ekipi. Golove za Valjevo postigli su Matović 3, Rackov 2, a Stanić, Marković i Mirković po 1. Najefikasniji kod Novosađana bio je Marko Ćuk sa 4 postignuta gola.
 
 
U 2. kolu, 11. aprila, u Petnici gostuje Crvena zvezda, novi član A-1 lige sa amicijom da Partizanu uzme titulu državnog prvaka, a već 13. aprila dolaze Nišlije. Vikend za Vaskrs se ne igra, a zbog činjenice da se balon na bazenu u Petnici skida 8. maja, a da SLS traje do 5. juna, Valjevci su razmenili domaćinstva sa nekoliko ekipa kako bi sve utakmice kao domaćini ipak odigrali u Petnici.
 
 
Plej-ofa neće biti, pa je prvak ekipa, koja bude imala najviše bodova posle 14 odigranih kola po dvostrukom Bergerovom sistemu (svako sa svakim kod kuće i u gostima).
 

Aktuelno

Fontana (foto: Đorđe Đoković)
Savet doktora 13.06.2024

Kako se prilagoditi temperaturnim promenama

Prvi, nagli temperaturni talas ovog juna doneo je zdravstvene tegobe mnogim sugrađanima, a pogotovo starijim osobama i hroničnim bolesnicima. Svaki čovek poznaje svoj organizam i treba da se...  · 2 komentara

Medalje za valjevske matematičare (foto: Podružnice matematičara Valjevo)
Na međunarodnom takmičenju 13.06.2024

Deset medalja za valjevske matematičare

Valjevski matematičari osvojili su deset medalja na ovogodišnjem finalnom međunarodnom matematičkom takmičenju "Kengur bez granica" za učenike osnovnih i srednjih škola. Rezultati koje su postigli...  · 1 komentar