Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
25.04.2018, 18:54

Katastrofa Metalca u Vršcu

č: | fb:
Vrščani su večeras, kao domaćini u "Milenijumu", do nogu potukli Metalac sa 109:79 (28:15, 29:26, 28:20, 24:18) u 3. kolu B grupe SLS. Njihova prednost u finišu susreta iznesila je i preko 30 poena razlike, a "stotku" za Banaćane zabeležio je Uzelac.
 
 
Sve je bilo rešeno na startu utakmice, a Valjevci su u prvom poluvremenu primili čak 57 poena. Junak je bio Đerić sa 27 koševa na svom kontu uz neverovatne procente šuta. Kriza Valjevaca traje, teško će se oporaviti u ritmu igranja svaki treći dan, te od primisli o ABA 2 ligi nema ništa.
 
 
Borac, koji je u Čačku, lako dobio Crvenu zvezdu, kao i Dynamic, su, po našem sudu, favoriti za ta dva mesta u višem rangu, a i kao klubovi daleko su organizovaiji i tu je srž Metalčevih problema. Uz to, zemunska Mladost je kao gost pobedla favorizovanu Megu, stalnog člana ABA lige!
 
 
Vršac jeste "očerupan" u poslednjem prelaznom roku ali taj klub ima dosta dobrih, mladih igrača da je sebi mogao da dozvoli luksuz i pusti nezadovoljne pojedince da odu zbog sveopšte besparice u sportu. U Vršcu nema više Hemofarma, a Štada je "zavrnula slavine". 
 
 
U Metalcu se, nažalost, sve radi u "12 i 5", sa prevelikim i nerealnim ambicijama, ne stvaraju se igrači, i to nije od juče. Loše posejano slab rod daje!
 
 
Metalac: Vasić 10, Mikulić 2, Đukanović 19, Zekavičić 17, Pavlović 2, Marojević, Čolović, Turbić 5, Đekić 1, Kaplanović 16, Matić, Nerandžić 7.
 
 
Vršac: Đerić 27, Veljković 15, Ostojić 12, Pašajlić 15, Momirov 7, Mitrović 7, Munižaba 6, Jovović 4, Uzelac 5, Pavlović, Đorđević 10, Radivojević.
 
 
Metalac za tri dana gostuje Vojvodini u Novom Sadu, a potom u Valjevo dolazi Partizan.
 
 

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 22 sati 39 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 9 komentara