VK Valjevo  (foto: VK Valjevo )
VK Valjevo (foto: VK Valjevo )
04.05.2018, 07:08

Pobeda Valjevaca u Zemunu

č: | fb:
U 6. kolu SLS, VK Valjevo je sinoć pobedilo Zemun u gostima sa 13:10 (4:2, 3:4, 3:2, 3:1) i kolo pre kraja prvog dela ima šest osvojenih bodova. Zemunci su, kao i Kragujevčani, plasman na državno prvenstvo kroz SLS izborili u Prvoj A ligi Srbije, dok su Valjevci igrali Regionalnu A-2 ligu.
 
 
Golove za VK Valjevo su postigli Rackov 3, Radulović, Matović i Bosić po 2, te Panajotović, Marković, Gligorijević po 1 (jedan gol Valjevcima nije upisan u zapisnik, koji su, uprkos tome, potpisala službena lica!). Kod Zemunaca četvorica igrača postigla su po dva gola.
 
 
Igrano je u bazenu "11. april" na Novom Beogradu, a Zemunci su igrali grubo e da bi došli do bodova, što im ipak nije pošlo za rukom jer su odlučili kvalitet i rad trenera Serafimovića.
 
 
U SLS, posle šestog kola, stvari polako dolaze na svoje mesto nakon ubedljivih pobeda Partizana u Šapcu 16:1 i Crvene zvezde u Novom Sadu 16:5, a bude se i Nišlije nakon 10:10 u Kragujevcu. O tituli prvaka odlučiće će derbi Partizan-Zvezda, a crno-beli su prvu utakmicu sa večitim rivalom dobili.
 
 
U 7. kolu, 5. maja u 20.00 sati, u Petnici gostuje Radnički iz Kragujevca, koji kao trener vodi Stevanović, prvi saradnik Dejana Savića u reprezentaciji Srbije. Uz dobar rad sa mladima Radnički ima i pojačanja sa strane, pa Valjevcima neće biti lako da uknjiže planirane bodove. 
 
 
U drugom delu prvenstva VK Valjevo će gotovo sve utakmice igrati u gostima jer je menjao domaćinstvo kako bi iskoristio balon u Petnici, koji se uskoro skida.

Aktuelno

Kosidba na Rajcu 2023. (foto: TO Ljig)
"Oj, kosači, gde ćemo na mobu, il’ na Rajac il’ na Dobru vodu…" Pre 1 sati 13 minuta

Kosidba na Rajcu 55. put

Kosidba na Rajcu počinje u nedelju u 12.00 časova. Na programu je revijalno košenje trave, za merak i dušu, uz pesmu, koje će predvoditi đidija Slobodan Živanović iz Velike Krsne kod Mladenovca....

ProGlas (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 9 sati 34 minuta

ProGlas u Valjevu: Potrebno jedinstvo građanskih pokreta

Predstavnici inicijative Proglas sastali su se u Valjevu sa predstavnicima građanskih pokreta i udruženja iz potrebe da se uspostavi mreža građanskih pokreta kako bi lokalne inicijative bile...

Taorska vrela (foto: Sveta Kovačević)
Gost-post: Dragić Tomić Pre 1 dan 9 sati

Da li su "Taorska vrela" zaštićena?

Najlepši izvori u valjevskom kraju zasigurno su Taorska vrela. Fotografije Taorskih vrela su nekad ponosito krasile svaku brošuru koja je služila za promociju nekadašnje velike države SFRJ, a i...  · 4 komentara

Mihailo Petronijević  (foto: Slobodan Ćirić)
Rečica Banja prestala da teče 11.07.2024

Pomor pastrmke u ribnjaku u Mrčiću

U ribnjaku pastrmke braće Mihaila i Zorana Petronijevića u Mrčiću uginulo je 700 kilograma pastrmke zbog nedostatka protočne vode bogate kiseonikom, jer je Banja, rečica na kojoj se ribnjak nalazi,...  · 3 komentara