VK Valjevo  (foto: VK Valjevo )
VK Valjevo (foto: VK Valjevo )
04.05.2018, 07:08

Pobeda Valjevaca u Zemunu

č: | fb:
U 6. kolu SLS, VK Valjevo je sinoć pobedilo Zemun u gostima sa 13:10 (4:2, 3:4, 3:2, 3:1) i kolo pre kraja prvog dela ima šest osvojenih bodova. Zemunci su, kao i Kragujevčani, plasman na državno prvenstvo kroz SLS izborili u Prvoj A ligi Srbije, dok su Valjevci igrali Regionalnu A-2 ligu.
 
 
Golove za VK Valjevo su postigli Rackov 3, Radulović, Matović i Bosić po 2, te Panajotović, Marković, Gligorijević po 1 (jedan gol Valjevcima nije upisan u zapisnik, koji su, uprkos tome, potpisala službena lica!). Kod Zemunaca četvorica igrača postigla su po dva gola.
 
 
Igrano je u bazenu "11. april" na Novom Beogradu, a Zemunci su igrali grubo e da bi došli do bodova, što im ipak nije pošlo za rukom jer su odlučili kvalitet i rad trenera Serafimovića.
 
 
U SLS, posle šestog kola, stvari polako dolaze na svoje mesto nakon ubedljivih pobeda Partizana u Šapcu 16:1 i Crvene zvezde u Novom Sadu 16:5, a bude se i Nišlije nakon 10:10 u Kragujevcu. O tituli prvaka odlučiće će derbi Partizan-Zvezda, a crno-beli su prvu utakmicu sa večitim rivalom dobili.
 
 
U 7. kolu, 5. maja u 20.00 sati, u Petnici gostuje Radnički iz Kragujevca, koji kao trener vodi Stevanović, prvi saradnik Dejana Savića u reprezentaciji Srbije. Uz dobar rad sa mladima Radnički ima i pojačanja sa strane, pa Valjevcima neće biti lako da uknjiže planirane bodove. 
 
 
U drugom delu prvenstva VK Valjevo će gotovo sve utakmice igrati u gostima jer je menjao domaćinstvo kako bi iskoristio balon u Petnici, koji se uskoro skida.

Aktuelno

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 33 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara