VK Valjevo  (foto: VK Valjevo )
VK Valjevo (foto: VK Valjevo )
04.05.2018, 07:08

Pobeda Valjevaca u Zemunu

č: | fb:
U 6. kolu SLS, VK Valjevo je sinoć pobedilo Zemun u gostima sa 13:10 (4:2, 3:4, 3:2, 3:1) i kolo pre kraja prvog dela ima šest osvojenih bodova. Zemunci su, kao i Kragujevčani, plasman na državno prvenstvo kroz SLS izborili u Prvoj A ligi Srbije, dok su Valjevci igrali Regionalnu A-2 ligu.
 
 
Golove za VK Valjevo su postigli Rackov 3, Radulović, Matović i Bosić po 2, te Panajotović, Marković, Gligorijević po 1 (jedan gol Valjevcima nije upisan u zapisnik, koji su, uprkos tome, potpisala službena lica!). Kod Zemunaca četvorica igrača postigla su po dva gola.
 
 
Igrano je u bazenu "11. april" na Novom Beogradu, a Zemunci su igrali grubo e da bi došli do bodova, što im ipak nije pošlo za rukom jer su odlučili kvalitet i rad trenera Serafimovića.
 
 
U SLS, posle šestog kola, stvari polako dolaze na svoje mesto nakon ubedljivih pobeda Partizana u Šapcu 16:1 i Crvene zvezde u Novom Sadu 16:5, a bude se i Nišlije nakon 10:10 u Kragujevcu. O tituli prvaka odlučiće će derbi Partizan-Zvezda, a crno-beli su prvu utakmicu sa večitim rivalom dobili.
 
 
U 7. kolu, 5. maja u 20.00 sati, u Petnici gostuje Radnički iz Kragujevca, koji kao trener vodi Stevanović, prvi saradnik Dejana Savića u reprezentaciji Srbije. Uz dobar rad sa mladima Radnički ima i pojačanja sa strane, pa Valjevcima neće biti lako da uknjiže planirane bodove. 
 
 
U drugom delu prvenstva VK Valjevo će gotovo sve utakmice igrati u gostima jer je menjao domaćinstvo kako bi iskoristio balon u Petnici, koji se uskoro skida.

Aktuelno

Raskrsnica Sinđelićeve i Pantićeve (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 2 sati

Izmena saobraćaja zbog zamene zatvarača

JKP Vodovod Valjevo obaveštava građane da će, od ponedeljka, 25. septembra 2023. godine, zbog zamene zatvarača u šahti na raskrsnici ulica Sinđelićeva i Pantićeva biti izmenjen saobraćaj.

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra 23.09.2023

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,  · 6 komentara