VK Valjevo  (foto: VK Valjevo )
VK Valjevo (foto: VK Valjevo )
04.05.2018, 07:08

Pobeda Valjevaca u Zemunu

č: | fb:
U 6. kolu SLS, VK Valjevo je sinoć pobedilo Zemun u gostima sa 13:10 (4:2, 3:4, 3:2, 3:1) i kolo pre kraja prvog dela ima šest osvojenih bodova. Zemunci su, kao i Kragujevčani, plasman na državno prvenstvo kroz SLS izborili u Prvoj A ligi Srbije, dok su Valjevci igrali Regionalnu A-2 ligu.
 
 
Golove za VK Valjevo su postigli Rackov 3, Radulović, Matović i Bosić po 2, te Panajotović, Marković, Gligorijević po 1 (jedan gol Valjevcima nije upisan u zapisnik, koji su, uprkos tome, potpisala službena lica!). Kod Zemunaca četvorica igrača postigla su po dva gola.
 
 
Igrano je u bazenu "11. april" na Novom Beogradu, a Zemunci su igrali grubo e da bi došli do bodova, što im ipak nije pošlo za rukom jer su odlučili kvalitet i rad trenera Serafimovića.
 
 
U SLS, posle šestog kola, stvari polako dolaze na svoje mesto nakon ubedljivih pobeda Partizana u Šapcu 16:1 i Crvene zvezde u Novom Sadu 16:5, a bude se i Nišlije nakon 10:10 u Kragujevcu. O tituli prvaka odlučiće će derbi Partizan-Zvezda, a crno-beli su prvu utakmicu sa večitim rivalom dobili.
 
 
U 7. kolu, 5. maja u 20.00 sati, u Petnici gostuje Radnički iz Kragujevca, koji kao trener vodi Stevanović, prvi saradnik Dejana Savića u reprezentaciji Srbije. Uz dobar rad sa mladima Radnički ima i pojačanja sa strane, pa Valjevcima neće biti lako da uknjiže planirane bodove. 
 
 
U drugom delu prvenstva VK Valjevo će gotovo sve utakmice igrati u gostima jer je menjao domaćinstvo kako bi iskoristio balon u Petnici, koji se uskoro skida.

Aktuelno

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 20 sati 19 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...