Šahovski memorijal Selimira Manojlovića (foto: Uroš Mitrović)
Šahovski memorijal Selimira Manojlovića (foto: Uroš Mitrović)
07.08.2018, 19:22

Vodi Mihajlo Radovanović

č: | fb:
Posle tri odigrana kola, danas su na programu bila dva kola, na "Mmorijalu Seleimira Manojlovića" u šahu vodi im Mihajlo Radovanović sa 2,5 poena, ispred vm Lazića i vm Kostića sa po pola poena manje.
 
 
Radovanović je pre podne pobedio Muratovića, a po podne Tunu Nalbanta. Ceo poen pre podne osvojio je vm Kostić protiv Tune Nalbanta, a podne i Muratović u partiji sa N. Radovanovićem.
 
 
Sutra se u Grand hotelu, od 16.00 sati igra 4. kolo, dok se turnir posle devet odigranih kola po Bergeru (svako sa svakim) završava u subotu pre podne. Dosadašnji pobednici memorijala bili su vm Zajić, im Stanković ivm Bogosavljević, a na turniru je moguće osvojiti balove za bajviše šahovske titule.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 7 sati 25 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 10 sati 2 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara