Registracija Prijava preko FB
Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
24.09.2020, 07:03

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

č: | fb:

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, pa se broj preminulih u Kolubarskom okrugu popeo na 55. Od početka pandemije u Valjevu je 31 lice preminulo, u Mionici šestoro, u Lajkovcu i Ljigu po petoro i u Osečini četiri osobe koliko i u Ubu.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 23. septembra, u Valjevu su još četiri osobe inficirane koronavirusom, dok u ostalim opštinama nije bilo novozaraženih.

 

U septembru deset dana nije bilo novozaraženih u Valjevu, potom je od 15. do 21. septembra bilo petoro, dva dana bez novoobolelih, da bi 23. septembra evidentirano četvoro novozaraženih.

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 1667; u Valjevu 1184, u Mionici 115, u Ubu 111, u Lajkovcu 101, slede Ljig 86 i Osečina 70 obolelih od koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo nema na lečenju pacijenata sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus.

 

U kućnoj izolaciji je 12 osobe iz Valjeva, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nema lica koja u kućnoj izolaciji. Izlečeno je 1600 pacijenata iz Kolubarskog okruga, od toga iz Valjeva 1141 lice.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje, u sredu 23. septembra, testirano je 29 osoba u kovid ambulanti i Zavodu za javno zdravlje, dok je prethodnih sedam dana testirano 306 osoba.

Aktuelno

Slava SNS (foto: valjevo.sns.org.rs)
Najava promena na čelu Gradskog oodbora SNS Pre 19 sati 24 minuta

Slava SNS bez predsednika valjevskih naprednjaka

Predsednik Gradskog odbora SNS Slobodan Gvozdenović, dojučerašnji gradonačelnik Valjeva, nije bio na slavi Srpske napredne stranke. Ali je bio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji nije član...  · 27 komentara

Gimnazija (foto: DjordjeDjokovic)
“Valjevski gimnazijalci” Pre 19 sati 25 minuta

Gost online tribine prof. dr Aleksandar Milenković

Valjevska gimnazija, u okviru programa obeležavanja 150 godina postojanja, svakog četvrtka organizuje online tribine "Valjevski gimnazijalci". Gost pete tribine je prof. dr Aleksandar Milenković.  · 3 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 22 sati 46 minuta

U Valjevu još 22 osobe zaražene koronom

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 28. oktobra u Valjevu su još 22 osobe zaražene koronavirusom. Nema novozaraženih u Osečini i Ljigu, dok su u Mionici četiri, Ubu tri i u...  · 3 komentara

Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Izmena u tekstu "Korona u školama i firmama" Pre 20 sati 36 minuta

U Tehničkoj školi je jedno, a ne dva odeljenja na onlajn nastavi

U tekstu "Korona u školama i firmama", koji je objavljen u Kolubarskim.rs 28. oktobra pogrešno smo preneli podatak iz tabele Zavoda za javno zdravlje Valjevo o broju odeljenja koja su u izolaciji,...