Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
22.10.2020, 06:57

U Valjevu još 16 zaraženih koronavirusom

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 21. oktobra u Valjevu je još 16 osoba zaraženo koronavirusom, a pored Valjeva novozaraženi su registrovani u Lajkovcu četvoro i jedna osoba u Ubu, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nema novoobolelih.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1802 osobe; u Valjevu 1304 u Mionici 119, u Ubu 112, u Lajkovcu 111, slede Ljig 86 i Osečina 70 obolelih od koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je 13 pacijenta iz Valjeva i dvoje iz Lajkovca, u kućnoj izolaciji je 101 iz Valjeva, osmoro iz Lajkovca, četvoro iz Mionice i jedna osoba iz Uba.  Od početka epidemije izlečeno je 1617 pacijenata iz Kolubarkog okruga, u Valjevu su preminule 32 osobe, dok je u Kolubarskom okrugu preminulo 56 osoba.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje, od 21. oktobra, testirano je 67 osoba u kovid ambulanti Doma zdravlja i u Zavodu za javno zdravlje.

 

Kolubarske.rs su u sredu objavile vest da je korona među valjevskim vaterpolistima i da je pozitivno šest igrača VK Valis, člana Prve A vaterpolo lige. Prema poslednjim informacijama, testirano je 17 igrača, kod deset je potvrđena infekcija, rezultati pet igrača su negativni, dok se dva rezultata još uvek čekaju.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan 3 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 8 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 8 komentara