Skupština grada  (foto: Đorđe Đoković)
Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
22.10.2020, 14:22

Đorđe Milanović podneo ostavku na mesto direktora Vodovoda

č: | fb:

Odbornici Skupštine grada imenovali su diplomiranog ekonomistu Ivana Filipovića za v.d. direktora JKP Vodovod umesto Đorđa Milanovića (SPS) koji je podneo ostavku.

 

Milanović se sa funkcije direktora javnog preduzeća povukao i pored toga što mu četvorogodišnji mandat nije istekao, a kako je naveo "ostavku podnosi iz ličnih razloga". On se zahvalio Skupštini grada, u prethodnom i u novom sazivu, na ostvarenoj saradnji i rezultatima, kao i zaposlenima u Vodovodu i građanima Valjeva.

 

Đorđe Milanović je pre tri godine preko konkursa izabran za direktora JKP Vodovod i bio je među retkim direktorima valjevskih javnih preduzeća koji nije u statusu vršioca dužnosti. Milanović je bio direktor JKP Vidrak, a pre toga bio je zaposlen u Gradskoj upravi i na to radno mesto se vraća nakon što su mu odbornici Skupštine grada prihvatili ostvaku.

 

Kako nam je rečeno, bilo je logično, ali moralno i časmo da Đorđe Milanović podnese ostavku na mesto direktora JKP Vodovod, i pored toga što mu mandat nije istekao, s obzirm na to da su socijalisti, nakon više godina, sada opozicija u valjevskoj vlasti. Podsećamo, da je Đorđe Milanović na poslednjim lokalnim izborima bio kandidat SPS za gradonačelnika Valjeva.

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 21 sati 15 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara