Kovid ambulanta  (foto: Đorđe Đoković)
Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
26.10.2020, 07:57

U Valjevu je za sedam dana obolelo 95 osoba

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 25. oktobra u Valjevu je još deset osoba zaraženo korona virusom. Što se tiče ostalih opština Kolubarskog okruga, jedino nema novozaraženih u Ubu, dok je u Lajkovcu troje novoobolelih, u Mionici dvoje, i po jedno u Ljigu i Osečini.

 

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 1894, u Valjevu 1370, u Mionici 134, u Lajkovcu 117, u Ubu 114,  slede Ljig 88 i Osečina 71 oboleo od koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je 15 pacijenta iz Valjeva, tri iz Lajkovca i po jedan pacijent iz Mionice iLjiga, dok je u kućnoj izolaciji je 158 iz Valjeva, 18 iz Mionice, 13 iz Lajkovca, tri iz Uba i po jedan iz Mionice Ljiga. Od početka epidemije izlečeno je 1624 iz Kolubarkog okruga, u Valjevu su preminule 32 osobe, dok je u Kolubarskom okrugu preminulo 56 osoba.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje,  od 25. oktobra, testirano je 69 osoba u kovid ambulanti Doma zdravlja.

 

Zbog preteće epidemiološke situacije od kovid-19 oboljenja, u Valjevu je od 7. jula vanredna situacija i sprovode se mere Kriznog štaba, Vlade RS i Štaba za vanredne situacije Valjeva. Naredbom Štaba za vanredne situacije grada zabranjene su sve manifestacije u Valjevu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 54 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 31 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara