Registracija Prijava preko FB
Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
14.12.2020, 07:54

Jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove SNS prostorije

č: | fb:

Za četiri meseca, od dolaska SNS vlasti na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove prostorije Gradskog odbora SNS.  

 

Srpska napredna stranka koja, kako kažu čelnici te stranke, "vodi računa o građanima i čini sve da narodu bude bolje" je krajem novembra otvorila nove stranačke prostorije u prizemlju tek izgrađene zgrade u Hajduk Veljkovoj ulici.

 

Kako su saopštili valjevski naprednjaci biće to mesto za "dobronamerne sugestije" i mesto za "rešavanje realnih problema građana". Postavlja se pitanje šta će raditi gradska vlast ako će se u partiji rešavati "realni problmi građana"?

Otvaranje prostorija

Otvaranje prostorija (Foto: GrO SNS)

Otvaranju novih stranačkih prostorija ili jedine investicije za četiri meseca u gradu, koje je bilo skromno zbog epidemiološke situacije, prisustvavala su trojica šefova Valjeva, koja inače nisu iz Valjeva, ali su "gospodari ovog grada" – Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Branislav Malović član Izvršnog odbora i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug i Vladan Sekulić član Glavnog odbora.

 

Otvaranju novih SNS prostorija prisustvovao je i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji nije član Srpske napredne stranke.

Nove SNS prostorije

Nove SNS prostorije (Foto: Đorđe Đoković)

Nove stranačke prostorije SNS nisu bile na listi brojnih predizbornih obećanja i najavljenih investicija, o kojima je u kampanji govorio tada kandidat SNS, a danas SNS gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković. Ali mnoga jesu, a nijedno nije ispunjeno niti je nešto za četiri meseca započeto.

 

Gojković je najavio da će saobraćajnica u industrijskoj zoni biti završena do jeseni ove godine, najavio je dolazak investitora, projekte za smanjenje aerozagađenja i gasifikaciju, dogradnju vrtića u Kolubari 2, projekat prenamene Šeste škole, rekonstrukciju gradskih ulica, pre svega Vuka Karadžića, završetak objekta Doma vojske i zgrade Radio Valjeva... Jedno od obećanja je bilo i izgradnja dve višeetažne garaže...

 

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 17 sati 18 minuta

U Valjevu preminula još jedna osoba, 30 novozaraženih

Od posledica koronavirusa u Valjevu je preminula još jedna osoba, pozitivno još 30, dok je u odnosu na prethodni izveštaj u Kolubarskom okrugu novoobolelih 37. Hospitalizovano je 84 pacijenta,...

Vakcina (foto: Đorđe Đoković)
Saopšteno iz Doma zdravlja Pre 21 sati 20 minuta

Vakcinisanje za pojedine kategorije u kućnim uslovima

Pacijenti koji su registrovani u Službi kućne nege i lečenja mogu se vakcinisati u kućnim uslovima, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja. Oni će vakcinisanje moći da zakažu radnim danima na...

Valjevo (foto: Đorđe Šoković)
Saopštenje Lokalnog fronta Va 23.01.2021

Grad, nakon šest godina, knjižio akcije Krušika

Lokalni front Va je uporno ponavljao da je "Krušik" akcionarsko društvo u kojem građani Valjeva imaju akcije vredne preko 825 miliona dinara. Te akcije valjevske fabrike Grad je konačno uknjižio,...  · 13 komentara