Registracija Prijava preko FB
Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
14.12.2020, 07:54

Jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove SNS prostorije

č: | fb:

Za četiri meseca, od dolaska SNS vlasti na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove prostorije Gradskog odbora SNS.  

 

Srpska napredna stranka koja, kako kažu čelnici te stranke, "vodi računa o građanima i čini sve da narodu bude bolje" je krajem novembra otvorila nove stranačke prostorije u prizemlju tek izgrađene zgrade u Hajduk Veljkovoj ulici.

 

Kako su saopštili valjevski naprednjaci biće to mesto za "dobronamerne sugestije" i mesto za "rešavanje realnih problema građana". Postavlja se pitanje šta će raditi gradska vlast ako će se u partiji rešavati "realni problmi građana"?

Otvaranje prostorija

Otvaranje prostorija (Foto: SNS)

Otvaranju novih stranačkih prostorija ili jedine investicije za četiri meseca u gradu, koje je bilo skromno zbog epidemiološke situacije, prisustvavala su trojica šefova Valjeva, koja inače nisu iz Valjeva, ali su "gospodari ovog grada" – Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Branislav Malović član Izvršnog odbora i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug i Vladan Sekulić član Glavnog odbora.

 

Otvaranju novih SNS prostorija prisustvovao je i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji nije član Srpske napredne stranke.

Nove SNS prostorije

Nove SNS prostorije (Foto: Đorđe Đoković)

Nove stranačke prostorije SNS nisu bile na listi brojnih predizbornih obećanja i najavljenih investicija, o kojima je u kampanji govorio tada kandidat SNS, a danas SNS gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković. Ali mnoga jesu, a nijedno nije ispunjeno niti je nešto za četiri meseca započeto.

 

Gojković je najavio da će saobraćajnica u industrijskoj zoni biti završena do jeseni ove godine, najavio je dolazak investitora, projekte za smanjenje aerozagađenja i gasifikaciju, dogradnju vrtića u Kolubari 2, projekat prenamene Šeste škole, rekonstrukciju gradskih ulica, pre svega Vuka Karadžića, završetak objekta Doma vojske i zgrade Radio Valjeva... Jedno od obećanja je bilo i izgradnja dve višeetažne garaže...

 

Aktuelno

Mile Jevtić (foto: Dragan Todorović)
Trupni portret Pre 1 sati 18 minuta

Zašto vajar Mile Jevtić nema izložbu

Ovaj tekst ću početi "pričom iz života". Neki dan krenem kod vajara Milomira Jevtića (1940, Valjevo), koji živi i stvara u svom muzeju na otvorenom, u Bujačiću, iza kafane "Bačije", pored gornjeg...

Rupa u Uzun Mirkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Tri meseca rupa u Uzun Mirkovoj ulici Pre 3 sati 14 minuta

Za dva-tri meseca "sređivanje cele raskrsnice"

U Uzun Mirkovoj ulici pre skoro tri meseca je pukla vodovodna cev. Kvar je saniran, a rupa samo zatrpana kamenjem što pravi probleme vozačima. Iz Vodovoda najavljuju da će biti zakrpljena sledeće...  · 2 komentara

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 21 sati 35 minuta

U Valjevu novozaraženih 23

U Osečini je od posledica koronavirusa preminula još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 47, od toga u Valjevu 23, hospitalizovano je 89 kovid pacijenta. Testirano je 172 na...