Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
14.12.2020, 07:54

Jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove SNS prostorije

č: | fb:

Za četiri meseca, od dolaska SNS vlasti na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove prostorije Gradskog odbora SNS.  

 

Srpska napredna stranka koja, kako kažu čelnici te stranke, "vodi računa o građanima i čini sve da narodu bude bolje" je krajem novembra otvorila nove stranačke prostorije u prizemlju tek izgrađene zgrade u Hajduk Veljkovoj ulici.

 

Kako su saopštili valjevski naprednjaci biće to mesto za "dobronamerne sugestije" i mesto za "rešavanje realnih problema građana". Postavlja se pitanje šta će raditi gradska vlast ako će se u partiji rešavati "realni problmi građana"?

Otvaranje prostorija

Otvaranje prostorija (Foto: SNS)

Otvaranju novih stranačkih prostorija ili jedine investicije za četiri meseca u gradu, koje je bilo skromno zbog epidemiološke situacije, prisustvavala su trojica šefova Valjeva, koja inače nisu iz Valjeva, ali su "gospodari ovog grada" – Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Branislav Malović član Izvršnog odbora i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug i Vladan Sekulić član Glavnog odbora.

 

Otvaranju novih SNS prostorija prisustvovao je i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji nije član Srpske napredne stranke.

Nove SNS prostorije

Nove SNS prostorije (Foto: Đorđe Đoković)

Nove stranačke prostorije SNS nisu bile na listi brojnih predizbornih obećanja i najavljenih investicija, o kojima je u kampanji govorio tada kandidat SNS, a danas SNS gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković. Ali mnoga jesu, a nijedno nije ispunjeno niti je nešto za četiri meseca započeto.

 

Gojković je najavio da će saobraćajnica u industrijskoj zoni biti završena do jeseni ove godine, najavio je dolazak investitora, projekte za smanjenje aerozagađenja i gasifikaciju, dogradnju vrtića u Kolubari 2, projekat prenamene Šeste škole, rekonstrukciju gradskih ulica, pre svega Vuka Karadžića, završetak objekta Doma vojske i zgrade Radio Valjeva... Jedno od obećanja je bilo i izgradnja dve višeetažne garaže...

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 15 sati 34 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 15 sati 35 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 10 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara