Registracija Prijava preko FB
Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2021, 13:09

Katarina Janković je v.d. direktora Predškolske ustanove

č: | fb:

Rešenjem minstra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, za vršioca dužnosti direktora Predškolske ustanove "Milica Nožica" u Valjevu imenovana je Katarina Janković, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Katarina Janković je profesor razredne nastave i vaspitač, zaposlena u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" od 2003. godine.

 

Podsećamo, krajem prošle nedelje direktor Predškolske ustanove "Milica Nožica" Zlatomir Marković je razrešen te dužnosti. Rešenje o razrešenju potpisao je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.

 

Zlatomir Marković je bio na čelu valjevskih vrtića od 2014. godine, kada je postavljen za vršioca dužnosti. Na četvorogodišnji mandat, nakon što je bio jedini kandidat na konkursu za direktora Predškolske ustanove "Milica Nožica", imenovan je u novembru 2018. godine. Međutim, rešenjem ministra Ružića mandat mu je skraćen skoro dve godine. Nezvanično saznajemo, zbog brojnih propusta u radu koje je utvrdila inspekcija.

 

Aktuelno

Tešnjarske večeri (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
Letnji festival od 6. do 12. avgusta Pre 44 minuta

Bajaga i instruktori na 34. Tešnjarskim večerima

Tešnjarske večeri neće biti održane od 2. do 8. avgusta kako je to krajem juna najavljeno na sajtu gradonačelnika, nego će biti od 6. do 12. avgusta. Sudeći prema javnoj nabavci nastupaće Bajaga i...

Požar na deponiji (foto: Kolubarske.rs)
Izbio nakon podneva 31.07.2021

Požar na deponiji u Valjevu

Danas oko 12.30 časova na gradskoj deponiji na periferiji Valjeva izbio je požar koji je stavljen pod kontrolu i radi se na zatrpavanju zemljom zahvaćenog područja. Još uvek nisu poznati uzroci...  · 2 komentara