Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
08.02.2021, 19:59

Katarina Janković podnela ostavku na mesto v.d. direktora vrtića

č: | fb:

Nakon manje od mesec dana, od postavljenja, Katarina Janković v.d. direktora Predškolske ustanove "Milica Nožica" podnela je ostavku, saznaju Kolubarske.rs.

 

Katarina Janković je na mesto vršioca dužnosti direktora valjevskih vrtića postavljena 11. januara rešenjem ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, nakon što je dotadašnji direktor Predškolske ustanove "Milica Nožica" Zlatomir Marković razrešen dužnosti direktora.

 

Katarina Janković je profesor razredne nastave i vaspitač, zaposlena u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" od 2003. godine. Nezvanično, Janković, koja je na čelno mesto valjevskih vrtića došla kao nestranačka ličnost, ostavku nije podnela iz profesionalnih razloga.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 16 sati 49 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 38 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.