Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
08.03.2021, 14:42

Uslovne kazne za organizatore "korona žurke"

č: | fb:

Organizatori "korona žurke" u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" na periferiji Valjeva, u selu Degurić, osuđeni su na uslovne kazne, saznaju Kolubarske.rs.

 

Kako nam je potvrđeno, presudom Osnovnog suda u Valjevu na osam meseci zatvora, uslovno na godinu dana, kažnjen je organizator žurke S. Č. (35) iz Beograda, dok je Beograđanka A.G. (22), kojoj se stavlja na teret pomaganje, osuđena na zatvorsku kaznu od šest meseci, uslovno na godinu dana. Izrečene su im uslovne kazne jer ranije nisu bili osuđivani.

 

Kako nam je rečeno, presude su donete po skraćenom postupku, "efikasno i brzo, i tako će biti sankcioisani svi koji budu kršili epidemiološke mere".

 

Podsećamo, komunalna milicija, uz asistenciju valjevske policije, prekinula je sinoć oko 23 časa žurku uz muziku uživo na kojoj je zatečeno 37 ljudi. Korona žurka" je organizovana u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" u selu Degurić.

 

Organizatori žurke S. Č. (35) i A. G. (22), oboje iz Beograda, su uhapšeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, dok je komunalna milicija protiv 35 osoba podnela prekršajne prijave iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

 

Kako saznajemo, valjevska policija je nakon pregleda objekata, lica i vozila gostiju zaplenili tri paketića sa belom praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je amfetamin, kao i određenu količinu marihuane.

 

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 22 sati 50 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara