Nikola Božić (foto: Đorđe Đoković)
Nikola Božić (foto: Đorđe Đoković)
30.06.2021, 06:21

Direktor Petnice podneo ostavku

č: | fb:

Direktor Istraživačke stanice Petnica Nikola Božić podneo je juče ostavku, koju je prihvatio Upravni odbor (UO), rekla je za RTS Tanja Adnađević, predsednica Upravnog odbora Istraživačke stanice. 

 

Adnađević je rekla da je posle sednice koja je trajala šest sati, Upravni odbor prihvatio Božićevu ostavku, kako je naveo, "zarad očuvanja integriteta IS Petnica, ali i njegovog ličnog integriteta"

 

"Upravni odbor na, čelu sa mnom, preuzeo je rukovođenje Petnicom", navela je Tanja Adnađević, predsednica Upravnog odbora Istraživačke stanice. 

 

Nikola Božić je došao je na čelo Istraživačke stanice Petnica u maju ove godine, kada se sa čelnog mesta povukao Vigor Majić.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...