Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2021, 10:02

Ministarka Zorana Mihajlović razgovara u utorak sa građanima Valjeva

č: | fb:

Građani Valjeva koji žele da razgovaraju sa potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom rudarstva i energetike prof. dr Zoranom Mihajlović i ukažu na probleme sa kojima se suočavaju, imaće priliku to da učine u utorak 17. avgusta, objavljeno je na sajtu gradonačelnika Valjeva "Lepa reč".

 

Prijem građana, koji će imati priliku da potpredsednici Vlade i njenim saradnicima iznesu probleme, postave pitanja i daju sugestije biće organizovan od 14 časova u zgradi Gradske uprave, Karađorđeva 64. Kako je navedeno razgovor sa građanima će trajati do 17 časova.

 

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike prof. dr Zorana Mihajlović dolazi u Valjevo u okviru kampanje razgovor sa građanima.

 

Već je posetila neke gradove, u Vranju je bila 23. jula, u Užicu 29. jula, u Zaječaru 3. avgusta, dok će, nakon Valjeva, u sredu 18. avgusta razgovarati i sa građanima Kraljeva.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 29 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 18 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.