Lidl u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Lidl u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
29.09.2021, 06:57

Lidl otvara prodavnicu u Valjevu 7. oktobra

č: | fb:

Lidl Srbija 7. oktobra otvoriće prodavnicu u Valjevu, saopšteno je iz te nemačke kompanije. Lidl će biti smešten na adresi Pop Lukina 45.

 

"Bliži se dan kada ćemo konačno otvoriti naša vrata građanima Valjeva i omogućiti im da se uvere u kvalitet naših proizvoda. Posebno nas raduje što smo tim proširili za 35 novih kolega iz ovog grada, koji su u fazi finalnih priprema i obuka. Oni će, kao i svi zaposleni u Lidlu imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve", izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

 

Iz kompanije je saopšteno da je Lidl Srbija paralelno sa gradnjom prodavnice, finansirao rekonstrukciju raskrsnice ulica Pop Lukine i Vladike Nikolaja, što doprinosi funkcionalnosti i boljem izgledu ovog dela grada Valjeva.

 

Radno vreme Lidl prodavnice biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara.

 

Podsećamo, sredinom 2019. godine predstavnici kompanije Lidl su postigli dogovor o kupovini bivših magacina Trgovinskog preduzeća "Diva" sa vlasnicima tog prostora. Investiciju i planove nemačkog trgovinskog lanca podržao je i Grad, te je u objavljen poziv za javnu prezentaciju urbanističkog projekta izgradnje parcele u Pop Lukinoj ulici.

 

Kako je tada objašnjeno u Gradskoj upravi tim urbanističkim projektom stvaraju se planski uslovi da Lidl gradi svoj kompleks na toj parceli. Najavljeno je da bi Lidl svoj maloprodajni objekat, površine od preko 2000 kvadrata, trebalo da otvori na proleće 2020. godine. Međutim, kako nam je prošle godine rečeno, "zbog epidemije koronavirusa sve aktivnosti kasne".

 

 

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 9 sati 50 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 13 sati 10 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.