IS Petnica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
IS Petnica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2022, 12:55

Branko Jakovljević v.d. direktora IS Petnica

č: | fb:

Upravni odbor Istraživačke stanice Petnica izabrao je Branka Jakovljevića za vršioca dužnosti direktora IS Petnica počev od 1. decembra 2021. godine, objavljeno je na sajtu ove naučno istraživačke ustnove.

 

Branko Jakovljević je jedan od članova osnivača Istraživačke stanice i u Petnici je od njenih početaka 1980ih godina. Tokom proteklih nekoliko decenija starao se o ekonomskom poslovanju Istraživačke stanice kao pomoćnik direktora zadužen za finansije, a poziciju direktora prihvatio je kako bi u narednom periodu pomogao da Petnica što efikasnije sprovede započete reforme uz očuvanje kontinuiteta rada.

 

Podsećamo, Nikola Božić je krajem juna prošle godine podneo ostavku na mesto direktora IS Petnica, a Upravni odbor Petnice podržao je njegovu ostavku, koja je usledila nakon što su mediji objavili svedočanstva pet devojaka o seksualnom nasilju koje su doživele od jednog od zaposlenih u toj instituciji.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 12 sati 29 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...