Kandidati Moramo (foto: Lokakni front Va)
Kandidati Moramo (foto: Lokakni front Va)
02.02.2022, 10:42

Lokalni front Va: Kandidati za poslanike

č: | fb:

"Lokalni front Valjevo od svog nastanka zastupa ideje direktne demokratije i građanske participacije. Za to nam nisu potrebne stranačke centrale, uputstva i direktive. Sami smo krojači svoje sudbine, naročito zato što predstavljamo i branimo interese svog grada i svojih komšija", navodi u saopštenju za javnost Lokalni front.

 

Prema odluci redovne Skupštine održane 26. 12. 2021, Lokalni front Valjevo je otpočeo postupak PREDIZBORA, na osnovu čijih rezultata će se kandidati iz Valjeva rangirati na listi zeleno-leve grupacije MORAMO, koju čine Otvorena građanska platforma Akcija, pokret Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak.

 

Prethodnih dana su na društvenim mrežama predstavljene biografije naših sjajnih kandidata za učešće na predizborima. Azbučnim redom su predstavljeni: Ivan Manić, profesor engleskog jezika, Jasminka Nedeljković, dipl. ekonomista u penziji, Ljubomir Radović, profesor geografije i Draginja Ristić, profesor engleskog jezika.

 

U periodu od 1. do 13. februara dešavaće se onlajn glasanje preko softvera "Google Forms", uz glasanje uživo na javnim mestimana kojima ćemo organizovati štandovei glasanje u našim prostorijama u ulici Dr Pantića br 37. Građani će, prvi put kod nas, na ovaj način direktno odlučivati o tome koga žele kao svog predstavnika u Skupštini Srbije.

 

Zahvaljujemo se sugrađanima na odličnim reakcijama na najavu predizbora na društvenim mrežama i pozivamo ih da se uključe i do kraja isprate ovaj demokratski proceskojim otvaramo novo poglavlje u političkom životu naše zemlje.

 

Moramo, zajedno i drugačije, za normalnu Srbiju!, poručuje Lokalni front Valjevo.

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...