Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
10.02.2022, 07:52

Gradonačelnik Valjeva posetio porodicu Đilas

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković posetio je danas porodicu Đilas, čiji je sin Vukan prva beba rođena za Srpsku novu 2022. godinu, saopštila je PR služba Grada.

 

Prvog januara 2022. godine nije bilo provorođenih beba sa prebivalištem na teritoriji grada Valjeva, dok se za Srpsku novu godinu, 14. januara 2022. godine u 10.52 časa, porodila Jelena Đilas i rodila dečaka Vukana.

 

Gradonačelnik je roditeljima prvorođene bebe uručio 50.000 dinara, čestitao rođenje dečaka i poželeo im puno zdravlja i sreće.

 

"Nagrađujemo prve bebe rođene 1. i 14. januara. Idemo ka tome da taj iznos bude veći u narednom periodu, ali se nadam da će vam i ovaj simboličan iznos značiti. Ovo vam je najlepši period u životu i u njemu treba maksimalno da uživate", rekao je gradonačelnik.

 

Gradonačelnik Gojković je roditelje podsetio da se u okviru programa Socijalne i dečije zaštite, od 1. januara 2021. godine, isplaćuje jednokratna novčana pomoć u iznosu od 40.000 dinara za svako prvorođeno dete u porodici.

Aktuelno

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra Pre 2 sati 25 minuta

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,

Smeće u Ljubostinji (foto: iRevolucija)
"Čisto iz ljubavi – River CleanUp Collective" Pre 2 sati 24 minuta

Očistimo Ljubostinju

U subotu, 23. septembra sa početkom u 10 časova iRevolucija u saradnji sa Lidl Srbija održaće akciju čišćenja reke Ljubostinje. iRevolucija učestvuje u projektu kompanije Lidl "Čisto iz ljubavi –...  · 2 komentara

Plakat (foto: )
Druga predstava Pre 23 sati 2 minuta

"San letnje noći" na "Abro festu"

U nastavku Abro festa, u petak, 22. septembra na programu je predstava "San letnje noći" Viljema Šekspira u izvodjenju apsolvenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, klasa profesora Marije...