Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
10.02.2022, 07:52

Gradonačelnik Valjeva posetio porodicu Đilas

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković posetio je danas porodicu Đilas, čiji je sin Vukan prva beba rođena za Srpsku novu 2022. godinu, saopštila je PR služba Grada.

 

Prvog januara 2022. godine nije bilo provorođenih beba sa prebivalištem na teritoriji grada Valjeva, dok se za Srpsku novu godinu, 14. januara 2022. godine u 10.52 časa, porodila Jelena Đilas i rodila dečaka Vukana.

 

Gradonačelnik je roditeljima prvorođene bebe uručio 50.000 dinara, čestitao rođenje dečaka i poželeo im puno zdravlja i sreće.

 

"Nagrađujemo prve bebe rođene 1. i 14. januara. Idemo ka tome da taj iznos bude veći u narednom periodu, ali se nadam da će vam i ovaj simboličan iznos značiti. Ovo vam je najlepši period u životu i u njemu treba maksimalno da uživate", rekao je gradonačelnik.

 

Gradonačelnik Gojković je roditelje podsetio da se u okviru programa Socijalne i dečije zaštite, od 1. januara 2021. godine, isplaćuje jednokratna novčana pomoć u iznosu od 40.000 dinara za svako prvorođeno dete u porodici.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 21 sati 34 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 3 komentara