Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
01.04.2022, 06:53

Ivan Dragićević direktor valjevske Elektrodistribucije

č: | fb:

Valjevska Elektrodistribucija je za godinu dana promenila tri direktora. Od kraja februara ove godine direktor Ogranak Elektrodistribucija Valjevo je tridesetpetogodišnji Ivan Dragićević, diplomirani inženjer elektrotehnike iz Murgaša kod Uba.

 

Prema zvanično dostupnim informacijama Agencije za privredne registre (APR) promena na čelu valjevske Distribucije se dogodila 24. februara ove godine odlukom Bojana Atlagića, v. d. direktora EPS Distribucije.

 

Ivan Dragićević je, pre dolaska na čelo valjevske Elektrodistribucije, bio vlasnik preduzetničke radnje postavljanje električnih instalacija IDJD Elektromont Murgaš. Prema podacima APR, deset dana pre nego što je postavljen za direktora, Dragićević je prekinuo obavljanje svoje preduzetničke delatnosti i taj prekid će trajati do registracije datuma nastavka obavljanja delatnosti. Pored direktorske funkcije, na koju je došao kao kadar Srpske napredne stranke, Ivan Dragićević je, prema iformacijama sa sajta opštine, i odbonrik SNS u Skupštini opštine Ub.

 

Podsećamo, za direktora Ogranak Elektrodistribucija Valjevo postavljena je krajem avgusta prošle godine diplomirani ekonomista Nada Vasiljević koja je do tada bila rukovodilac Sektora snabdevanja u tom javnom preduzeću. Vasiljević je na čelo valjevske distribucije došla nakon što je smenjena, odlukom Bojana Atlagića, v. d. direktora EPS Distribucije, Tatjana Stefanović, diplomirani inženjer elektrotehnike. Stefanović je smenjena bez obrazloženja, a na mestu direktora bila je od februara 2021. godine kada je nasledila dugogodišnjeg direktora Zorana Nikolića koji je otišao u penziju.

 

Prema nezvaničnim informacijama jedan od razloga za smenu Tatjane Stefanović su višegodišnji nagomilani problemi sa elektrosnabdevanjem u više sela valjevskog kraja, zbog kojih su žitelji desetak sela u nekoliko navrata organizovali proteste prošle godine u leto.

 

Kolubarske.rs nisu uspele da saznaju zbog čega je Nada Vasiljević smenjena samo šest meseci nakon što je postavljena za direktora valjevske Elektrodistribucije.  

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 17 sati 54 minuta

Možda i jesmo "narod najstariji", a da li smo "odrasli"?

Ne mora biti štetno ali korisno nije, ne obraćati pažnju na mišljenje nauke. Pogotovu ako se bavi društvom, i do nekog mišljenja je došla konstatujući mišljenje značajnih ljudi ili (i) značajnog...

Dečja nedelja u Mionici (foto: www.mionica.rs)
Program na Trgu vojvode Mišića Pre 21 sati 33 minuta

"Dečja nedelja" i u Mionici

Učenici osnovnih škola i predškolci okupili su se na Trgu vojvode Mišića u Mionici i zajedno otvorili "Dečju nedelju" koja se ove godine održava pod sloganom "Veliko srce dece Srbije".