Anđelka Đuričić Rakić i Branko Ivković (foto: Đorđe Đoković)
Anđelka Đuričić Rakić i Branko Ivković (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2022, 06:33

Ostavke čelnih ljudi valjevskog SSP

č: | fb:

Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić, predsednik i potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP), podneli su ostavku na stranačku funkciju. Zahtev za istupanje iz stranke podneli su i članovi Gradskog odbora SSP Jelena Kovanović, Jelena Branković, Snežana Kačarević i Stefan Jakovljević.

 

Kako se navodi u saopštenju za javnost, koje je potpisao Branko Ivković, razlog za ovakvu odluku je "apsolutno neslaganje sa politikom rukovodstva Stranke slobode i pravde u protekla dva meseca od parlamentarnih i predsedničkih izbora održanih u aprilu ove godine".

 

Nakon Ivkovićeve ostavke, predsedništvo Stranke slobode i pravde treba da izabere poverenika ili povereništvo valjevskog odbora. Poverenik ili povereništvo će voditi Gradski odbor do izbora novog predsednika.

 

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Valjevu je formiran pre dve godine, dok je Gradski odbor SSP u Valjevu osnovan u februaru 2021. godine.

Aktuelno

Mountain Music Fest  (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
Sedmo izdanje Pre 16 sati 30 minuta

Mountain Music Fest ovog vikenda na Divčibarama

Sedmo izdanje Mountain Music Festa (MMF) biće održano ovog vikenda, od 12. do 14. avgusta na Divčibarama. Nastupiće 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene. Program za posetioce različitih...  · 1 komentar

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 10.08.2022

"Bilo kakva da je, moja je!"

Šta znači biti "za svoju zemlju" odnosno "svoj narod", što je zahtev za koji se obično smatra nečim o čemu nema spora? (Pa ni razmišljanja). Za zemlju geografski ili demografski, za teritoriju ili...  · 1 komentar