Kolubarske.rs * Vest
Kolubarske.rs * Vest
16.06.2022, 06:06

Dojave o bombama u valjevskim osnovnim školama

č: | fb:

Jutros su u nekoliko valjevskih osnovnih škola stigle dojave o postavljenim bombama, saznaju Kolubarske.rs. Razredne starešine i nastavnici razredne nastave od jutros pozivaju roditelje telefonom ili im šalju poruku da deca ne dolaze u prvu smenu dok se ne završi provera.

  

Kako nezvanično saznajemo, dojave o postavljenim bombama stigle su u osnovne škole Prva, Treća, Peta, Šesta, Sedma. Pored ovih škola u gradu, dojave su stigle i u nekoliko seoskih škola - Brankovinu, Valjevsku Kamenicu, Donje Leskovice, Belanovicu. 

 

Osim u valjevske osnovne škole, dojave o bombama su stigle i na adrese osnovnih škola u Lajkovcu, Mionici i Ljigu. 

 

Dojave o postavljenim bombama stigle su rano jutros na mejl adrese škola u kojima piše da je u školi postavljena eksplozivna naprava. Prema raspoloživim informacijama dojave su stigle u 19 od 27 osnovnih škola na teritoriji Kolubarskog okruga.

 

Ovo je prvi put da su dojave o postavljenim bombama stigle na adrese osnovnih škola u Valjevu i Kolubarskom okrugu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 16 sati 52 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 41 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.