Kolubarske.rs * Vest
Kolubarske.rs * Vest
16.06.2022, 06:06

Dojave o bombama u valjevskim osnovnim školama

č: | fb:

Jutros su u nekoliko valjevskih osnovnih škola stigle dojave o postavljenim bombama, saznaju Kolubarske.rs. Razredne starešine i nastavnici razredne nastave od jutros pozivaju roditelje telefonom ili im šalju poruku da deca ne dolaze u prvu smenu dok se ne završi provera.

  

Kako nezvanično saznajemo, dojave o postavljenim bombama stigle su u osnovne škole Prva, Treća, Peta, Šesta, Sedma. Pored ovih škola u gradu, dojave su stigle i u nekoliko seoskih škola - Brankovinu, Valjevsku Kamenicu, Donje Leskovice, Belanovicu. 

 

Osim u valjevske osnovne škole, dojave o bombama su stigle i na adrese osnovnih škola u Lajkovcu, Mionici i Ljigu. 

 

Dojave o postavljenim bombama stigle su rano jutros na mejl adrese škola u kojima piše da je u školi postavljena eksplozivna naprava. Prema raspoloživim informacijama dojave su stigle u 19 od 27 osnovnih škola na teritoriji Kolubarskog okruga.

 

Ovo je prvi put da su dojave o postavljenim bombama stigle na adrese osnovnih škola u Valjevu i Kolubarskom okrugu.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 58 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 1 komentar

Saop[tenje Pre 1 dan 3 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar