Kolubarske.rs * Vest
Kolubarske.rs * Vest
16.06.2022, 06:06

Dojave o bombama u valjevskim osnovnim školama

č: | fb:

Jutros su u nekoliko valjevskih osnovnih škola stigle dojave o postavljenim bombama, saznaju Kolubarske.rs. Razredne starešine i nastavnici razredne nastave od jutros pozivaju roditelje telefonom ili im šalju poruku da deca ne dolaze u prvu smenu dok se ne završi provera.

  

Kako nezvanično saznajemo, dojave o postavljenim bombama stigle su u osnovne škole Prva, Treća, Peta, Šesta, Sedma. Pored ovih škola u gradu, dojave su stigle i u nekoliko seoskih škola - Brankovinu, Valjevsku Kamenicu, Donje Leskovice, Belanovicu. 

 

Osim u valjevske osnovne škole, dojave o bombama su stigle i na adrese osnovnih škola u Lajkovcu, Mionici i Ljigu. 

 

Dojave o postavljenim bombama stigle su rano jutros na mejl adrese škola u kojima piše da je u školi postavljena eksplozivna naprava. Prema raspoloživim informacijama dojave su stigle u 19 od 27 osnovnih škola na teritoriji Kolubarskog okruga.

 

Ovo je prvi put da su dojave o postavljenim bombama stigle na adrese osnovnih škola u Valjevu i Kolubarskom okrugu.

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 14 sati 47 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara