Gradsko veće (foto: www.valjevo.rs)
Gradsko veće (foto: www.valjevo.rs)
20.06.2022, 06:51

Branka Rosić zamenik načelnika Gradske uprave, Biljana Pavlović direktor Poleta

č: | fb:

Gradsko veće je prihvatilo predlog rešenja o imenovanju Biljane Pavlović, doktora poljoprivrednih nauka iz Valjeva, za direktora JKP "Polet" na period od četiri godine. Pavlović, koja je doktorske akademske studije završila na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, bila je jedini kandidat za mesto direktora.

 

Krajem marta prošle godine, Skupština grada je imenovala Biljanu Pavlović za vršioca dužnosti direktora JKP "Polet", preduzeća koje se stara o gradskim pijacama. 

 

Gradsko veće je donelo Rešenje o postavljenju zamenika načelnika Gradske uprave Valjeva. Postavljena je Branka Rosić, diplomirani pravnik iz Valjeva, na period od pet godina.

 

Branka Rosić je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, prosečna ocena tokom studija 9,22. U Gradskoj upravi Valjeva je bila zaposlena od 2004. godine. Za sekretara Skupštine grada postavljena je u avgustu 2020. godine kada je konstituisan novi saziv lokalnog paramenta. Ostavku na tu funkciju podnela je u maju ove godine.

 

Valjevska Gradska uprava je bila bez zamenika načelnika od decembra 2020. godine, kada je zahev za prestanak radnog odnosa zbog odlaska u penziju podnela taašnji zamenik Dragan Đenić, koja je inače na tom mestu trebalo da ostane do 2023. godine.

Aktuelno

Prijem za najbolje đake (foto: www.valjevo.rs)
Organizovalo rukovodstvo Grada Pre 7 sati 15 minuta

Prijem za najbolje valjevske osnovce i srednjoškolce

Prijem za 142 "vukovca" i đaka generacije osnovnih i srednjih škola priređen je u subotu na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću. Đacima generacije uručene diplome i novčana nagrada, "vukovcima"...  · 3 komentara