Prijem za najbolje đake (foto: www.valjevo.rs)
Prijem za najbolje đake (foto: www.valjevo.rs)
26.06.2022, 06:50

Prijem za najbolje valjevske osnovce i srednjoškolce

č: | fb:

Prijem za 142 "vukovca" i đaka generacije valjevskih osnovnih i srednjih škola priređen je u subotu na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću.

  

Školovanje u ovoj školskoj godini sa svim peticama završila su 122 učenika, od čega je 75 osnovaca i 47 srednjoškolaca. Njima su uručene propusnice za bazene u SRC Petnica.

 

Dvadeset i dva đaka generacije, prošle školske godine, nagrađena su diplomom i novčanim iznosom od 20.000 dinara za osnovce i od 30.000 dinara za srednjoškolce.

Lazar Gojković

Lazar Gojković (Foto: www.valjevo.rs)

 

Najboljim osnovcima i srednjoškolcima na postignutom uspehu, kao i njihovim roditeljima, nastavnicima, profesorima i direktorima škola čestitao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

 

"S obzirom na to da ste u dosadašnjem školovanju pokazali da ste najbolji, mi zaista verujemo da ćete se dokazati i u budućem životu i radu, i da ćete na najbolji mogući način doprineti sebi i svojim porodicama, svom gradu i Srbiji. Zaista se radujemo vašim budućim uspesima i ponosni smo na sve vas. Želimo da uživate u ovom letu", rekao je Gojković.

 

Prijem za najbolje osnovce i srednjoškolce Valjeva organizovali su gradonačelnik Lazar Gojković i predsednica Skupštine grada dr Snežana Rakić. Najboljim đacima čestitke su uputili i rukovodilac Školske uprave dr Zorica Jocić, zamenik predsednika Skupštine grada Viktor Mićić i zamenica načelnika Gradske uprave Brank Rosić.

 

Do 2018. godine najbolje valjevske đake Grad je nagarđivao knjigama, da bi potom umesto knjiga, od Grada na poklon, uz diplomu, dobijali ulaznice za bazene u SRC Petnica. Do prošle godine prijem za najbolje đake organizovan je u skupštinskoj sali grada Valjeva ili u sali Centra za kulturu. Na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću prvi put je organizovan prošle godine. 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 3 sati 49 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 10 sati 46 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 10 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 6 komentara