Lokacija budućeg parkinga (foto: Kolubarske.rs)
Lokacija budućeg parkinga (foto: Kolubarske.rs)
05.09.2022, 10:53

Parking na Divčibarama gradiće Kompresor Ing, Elektrovolt i PZP Valjevo

č: | fb:

Konzorcijum tri valjevske firme "Kompresor Ing", "Elektrovolt" i PZP "Valjevo" dobio je posao izgradnje parkinga na Divčibarama vredan 29,8 miliona dinara sa PDV-om. Njihova zajednička ponuda na javnoj nabavci, koju je raspisala Gradska uprava, bila je za oko 70.000 dinara niža od zajedničke ponude tri beogradske firme.

 

Kao je navedeno u tehničkoj specifikaciji u pitanju su radovi na parternom uređenju autobuske stanice sa auto parkingom (prva faza) na parcelama koje su u vlasništvu Grada površine od 4000 kvadratnih metara, a nalaze se prekoputa objekta Pošte ili u produžetku supermarketa u Valjevskoj ulici.

 

Prema projektu parternog uređenje autobuske stanice sa auto parkingom i parternog uređenja garaže, na 30 posto površine nalaziće se BUS parking, dok će auto parking zauzimati površinu od 70 posto.

 

Rok za završetak radova je 90 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

 

Aktuelno

Pruga Beograd - Bar (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Lajkovcu Pre 23 sati 21 minuta

Nastradao muškarac na barskoj pruzi

Na barskoj pruzi, u Lajkovcu, nastradao je S.J. (39) iz Beograda, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Muškarac, na koga je naleteo voz koji je saobraćao na relaciji Prijepolje-Beograd, je preminuo na...

Slava Valjeva Druge Trojice - litija (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Slava grada Valjeva Pre 1 dan 3 sati

Duhovska litija ulicama grada ove godine od 18 časova

Za razliku od prethodnih godina kada se Duhovska litija centralnim ulicama kretala u prepodnevnim časovima, nakon Svete Arhijerejske liturgije, ove godine proći će u popodnevnim časovima.