Lokacija budućeg parkinga (foto: Kolubarske.rs)
Lokacija budućeg parkinga (foto: Kolubarske.rs)
05.09.2022, 10:53

Parking na Divčibarama gradiće Kompresor Ing, Elektrovolt i PZP Valjevo

č: | fb:

Konzorcijum tri valjevske firme "Kompresor Ing", "Elektrovolt" i PZP "Valjevo" dobio je posao izgradnje parkinga na Divčibarama vredan 29,8 miliona dinara sa PDV-om. Njihova zajednička ponuda na javnoj nabavci, koju je raspisala Gradska uprava, bila je za oko 70.000 dinara niža od zajedničke ponude tri beogradske firme.

 

Kao je navedeno u tehničkoj specifikaciji u pitanju su radovi na parternom uređenju autobuske stanice sa auto parkingom (prva faza) na parcelama koje su u vlasništvu Grada površine od 4000 kvadratnih metara, a nalaze se prekoputa objekta Pošte ili u produžetku supermarketa u Valjevskoj ulici.

 

Prema projektu parternog uređenje autobuske stanice sa auto parkingom i parternog uređenja garaže, na 30 posto površine nalaziće se BUS parking, dok će auto parking zauzimati površinu od 70 posto.

 

Rok za završetak radova je 90 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

 

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara