Lokacija budućeg parkinga (foto: Kolubarske.rs)
Lokacija budućeg parkinga (foto: Kolubarske.rs)
05.09.2022, 10:53

Parking na Divčibarama gradiće Kompresor Ing, Elektrovolt i PZP Valjevo

č: | fb:

Konzorcijum tri valjevske firme "Kompresor Ing", "Elektrovolt" i PZP "Valjevo" dobio je posao izgradnje parkinga na Divčibarama vredan 29,8 miliona dinara sa PDV-om. Njihova zajednička ponuda na javnoj nabavci, koju je raspisala Gradska uprava, bila je za oko 70.000 dinara niža od zajedničke ponude tri beogradske firme.

 

Kao je navedeno u tehničkoj specifikaciji u pitanju su radovi na parternom uređenju autobuske stanice sa auto parkingom (prva faza) na parcelama koje su u vlasništvu Grada površine od 4000 kvadratnih metara, a nalaze se prekoputa objekta Pošte ili u produžetku supermarketa u Valjevskoj ulici.

 

Prema projektu parternog uređenje autobuske stanice sa auto parkingom i parternog uređenja garaže, na 30 posto površine nalaziće se BUS parking, dok će auto parking zauzimati površinu od 70 posto.

 

Rok za završetak radova je 90 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 46 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara