Valjevski promo stubovi (foto: Kolubarske.rs)
Valjevski promo stubovi (foto: Kolubarske.rs)
09.09.2022, 12:10

Valjevski promo stubovi u Karađorđevoj ulici

č: | fb:

U Karađorđevoj, glavnoj gradskoj ulici u Valjevu, od Jadra do Prve osnovne škole, postavljeno je deset "Valis promo pilona" ili valjevskih promotivnih stubova.

 

Odlukom Gradske uprave firmama "Promoprint" i "Gativa" odobreno je postavljanje reklamno-prmotivnih stubova na trotoaru glavne ulice sa ciljem da se predstave, pre svega, valjevske firme, ali i druge iz Regiona. 

(Foto: Kolubarske.rs)

 

Prema rečima organizatora "promotivni stubovi su deo gradske celine, građani se susreću i svakodnevno komuniciraju sa njima tko da postaju opšte prihvatljivi i prepoznatljivi".

 

- Počeli smo sa deset pilona. Prve reakcije valjevskih privrednika, ali i sugrađana, su pozitivne. Primenjen je novi način oglašavanja u Valjevu, koji je u svetu prihvaćen kao jedan od najrentabilnijih. Sledeće godine planiramo povećanje broja stubova. Ima mesta, a ima i razloga. Ovi reklamni stubovi su način da u Valjevu pokažemo raznovrsnost i renome lokalne privrede, ali i da u naš grad "donesmo" bezbroj domaćih i stranih brendova. Naravno i da se oni koji prolaze Karađorđevom ulicom upoznaju sa nekim od njih – kažu iz firmi "Promoprint" i "Gativa".

(Foto: Kolubarske.rs)

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 17 sati 3 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...