"Česmovača" (foto: Đorđe Đoković)
12.09.2022, 12:24

Obaveštenje potrošačima u Kolubari 2 i Valjevskoj Kamenici

č: | fb:

JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava da voda na teritoriji Valjevske Kamenice nije za piće. "Obaveštavamo potrošače da ne koriste vodu za piće jer je došlo do poremećaja u kvalitetu sirove vode. Poremećaj u fizičko-hemijskoj ispravnosti sirove vode je očekivan krajem leta i početkom jeseni", navodi se u saopštenju JKP Vodovod.

 

Dodaje se da će potrošači blagovremeno biti obavešteni o prestanku važenja ovog obaveštenja i mogućnosti korišćenja vode za piće.

 

Povremeno bez vode Naselje Kolubara 2

 

JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava potrošače u Naselju Oslobodioci Valjeva (Kolubara 2) da će od danas pa do kraja septembra, povremeno nestajati voda (zgrada po zgrada) zbog redovne zamene vodomera u pomenutom naselju.

 

"Zahvaljujemo se na strpljenju i razumevanju", nvodi se u oba saopštenja JKP "Vodovod Valjevo".

Aktuelno

Europrom paketi (foto: Europrom)
PR Pre 7 minuta

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

Kompanija "Europrom" i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva. 1200 paketa biće podeljeno u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte.

Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
Sport Pre 4 sati 22 minuta

Prijem za karatiste Kluba 014 Valjevo

Mlade karatiste Kluba 014 Valjevo i njihovog predsednika Vladana Živanovića, ugostili su gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković, saopštila je...  · 1 komentar