"Česmovača" (foto: Đorđe Đoković)
12.09.2022, 12:24

Obaveštenje potrošačima u Kolubari 2 i Valjevskoj Kamenici

č: | fb:

JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava da voda na teritoriji Valjevske Kamenice nije za piće. "Obaveštavamo potrošače da ne koriste vodu za piće jer je došlo do poremećaja u kvalitetu sirove vode. Poremećaj u fizičko-hemijskoj ispravnosti sirove vode je očekivan krajem leta i početkom jeseni", navodi se u saopštenju JKP Vodovod.

 

Dodaje se da će potrošači blagovremeno biti obavešteni o prestanku važenja ovog obaveštenja i mogućnosti korišćenja vode za piće.

 

Povremeno bez vode Naselje Kolubara 2

 

JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava potrošače u Naselju Oslobodioci Valjeva (Kolubara 2) da će od danas pa do kraja septembra, povremeno nestajati voda (zgrada po zgrada) zbog redovne zamene vodomera u pomenutom naselju.

 

"Zahvaljujemo se na strpljenju i razumevanju", nvodi se u oba saopštenja JKP "Vodovod Valjevo".

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 12 sati 32 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 15 sati 52 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.