"Česmovača" (foto: Đorđe Đoković)
12.09.2022, 12:24

Obaveštenje potrošačima u Kolubari 2 i Valjevskoj Kamenici

č: | fb:

JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava da voda na teritoriji Valjevske Kamenice nije za piće. "Obaveštavamo potrošače da ne koriste vodu za piće jer je došlo do poremećaja u kvalitetu sirove vode. Poremećaj u fizičko-hemijskoj ispravnosti sirove vode je očekivan krajem leta i početkom jeseni", navodi se u saopštenju JKP Vodovod.

 

Dodaje se da će potrošači blagovremeno biti obavešteni o prestanku važenja ovog obaveštenja i mogućnosti korišćenja vode za piće.

 

Povremeno bez vode Naselje Kolubara 2

 

JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava potrošače u Naselju Oslobodioci Valjeva (Kolubara 2) da će od danas pa do kraja septembra, povremeno nestajati voda (zgrada po zgrada) zbog redovne zamene vodomera u pomenutom naselju.

 

"Zahvaljujemo se na strpljenju i razumevanju", nvodi se u oba saopštenja JKP "Vodovod Valjevo".

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 7 sati 29 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 18 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.