Saobračajka kod brane Stubo-Rovni (foto: Kolubarske.rs)
Saobračajka kod brane Stubo-Rovni (foto: Kolubarske.rs)
16.10.2022, 10:00

Prevrnuo se mini bus, jedna osoba poginula

č: | fb:

U blizini brane Stubo-Rovni, nadomak puta Valjevo-Bajina Bašta, jutros oko 10 časova prevrnuo se mini bus preduzeća "Alko turis", valjevskih registarskih oznaka. Prema prvim nezvaničnim informacijama, jedna ženska osoba je poginula, a povređeno je 16 osoba.

 

Kako nezvanično saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač mini busa parkirao vozilo u blizini rampe - ulaza u zaštićenu zonu brane i izašao u nameri da pita radnika obezbeđenja za prolaz saobraćajnicom preko brane Stubo-Rovni, tada se "nedovoljno obezbeđeno vozilo" otisnulo niz strmu padinu i prevrnulo.

 

Na licu mesta se nalazi više ekipa Hitne pomoći, a valjevski vatrogasci su izvukli povređene putnike, koji su preveženi u Opštu bolnicu Valjevo.

 

Prema nezvaničnim informacijama u autobusu se nalazilo 17 putnika, pretežno penzioneri iz Osečine, koji su krenuli na jednodnevni izlet.

 

Istraga o ovoj nesreći je u toku.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 2 sati 1 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 23 sati 55 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...