Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
05.12.2022, 08:12

Vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, isključili su iz saobraćaja vozača koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, patrola je u Valjevu, u Ulici Milovana Glišića u nedelju oko 00.20 časova zaustavila dvadestpetogodišnjeg vozača "land rovera" koji je vozio sa 0.89 promila alkohola u organizmu, zbog čega je isključen iz saobraćaja.

 

Saobraćajna policija je nakon sat vremena zaustavila istog vozača u Karađorđevoj ulici u Valjevu, koji je i pored isključenja iz saobraćaja, opet upravljao navedenim vozilom. Utvrđeno je da ima 0,84 promila alkohola u organizmu, kao i da pored alkohola, upravlja vozilom pod dejstvom kokaina, amfetamina i kanabisa.

 

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 56 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara