Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
14.12.2022, 08:04

Besplatno zimovanje za učenike sa izuzetnim postignućima

č: | fb:

Učenici od šestog do osmog razreda osnovnih gradskih škola, Muzičke i Gimnazije, koji su postigli izuzetna postignuća u školovanju i na takmičenjima okružnog i republičkog nivoa, a na osnovu kriterijuma iz konkursa, izabrani su da zimuju na Divčibarama tokom januara sledeće godine, saopštila je PR služba grada Valjeva.

 

Na Divčibarama će zimovati sedamdesetoro učenika i troje stručnih pratilaca, od 15. do 22. januara sledeće godine. U saopštenju se navodi da će učenici tokom zimovanja imati priliku da pohađaju i školu skijanja. 

 

Učenici su ostvarili mogućnost besplatnog zimovanja na osnovu strateških dokumenata grada Valjeva, koji imaju za cilj da poboljšaju kvalitet života dece, navodi se u saopštenju PR služba grada Valjeva.

 

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 13 sati 49 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 17 sati 9 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.