Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
14.12.2022, 08:04

Besplatno zimovanje za učenike sa izuzetnim postignućima

č: | fb:

Učenici od šestog do osmog razreda osnovnih gradskih škola, Muzičke i Gimnazije, koji su postigli izuzetna postignuća u školovanju i na takmičenjima okružnog i republičkog nivoa, a na osnovu kriterijuma iz konkursa, izabrani su da zimuju na Divčibarama tokom januara sledeće godine, saopštila je PR služba grada Valjeva.

 

Na Divčibarama će zimovati sedamdesetoro učenika i troje stručnih pratilaca, od 15. do 22. januara sledeće godine. U saopštenju se navodi da će učenici tokom zimovanja imati priliku da pohađaju i školu skijanja. 

 

Učenici su ostvarili mogućnost besplatnog zimovanja na osnovu strateških dokumenata grada Valjeva, koji imaju za cilj da poboljšaju kvalitet života dece, navodi se u saopštenju PR služba grada Valjeva.

 

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 2 sati 21 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 2 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara