Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
14.12.2022, 08:04

Besplatno zimovanje za učenike sa izuzetnim postignućima

č: | fb:

Učenici od šestog do osmog razreda osnovnih gradskih škola, Muzičke i Gimnazije, koji su postigli izuzetna postignuća u školovanju i na takmičenjima okružnog i republičkog nivoa, a na osnovu kriterijuma iz konkursa, izabrani su da zimuju na Divčibarama tokom januara sledeće godine, saopštila je PR služba grada Valjeva.

 

Na Divčibarama će zimovati sedamdesetoro učenika i troje stručnih pratilaca, od 15. do 22. januara sledeće godine. U saopštenju se navodi da će učenici tokom zimovanja imati priliku da pohađaju i školu skijanja. 

 

Učenici su ostvarili mogućnost besplatnog zimovanja na osnovu strateških dokumenata grada Valjeva, koji imaju za cilj da poboljšaju kvalitet života dece, navodi se u saopštenju PR služba grada Valjeva.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 23 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 12 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.