Plivanje za Časni krst (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Plivanje za Časni krst (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
19.01.2023, 07:31

Plivanje za časni krst

č: | fb:

Danas na Bogojavljenje biće održana po dvanaesti put duhovno – kulturna manifestacija "Plivanje za Časni Bogojavljenski krst", sa početkom u 11.30 časova na brani reke Gradac. 

 

 

Episkop Valjevski održaće Svetu Arhijerejsku Liturgiju na Bogojavljenje, od 8 čaova i 30 minuta, u Sabornom Hramu Vaskrsenja Hristovog u Valjevu.

 

Potom, od 10 časova i 15 minuta, je veliko osvećenje vode i formiranje litije koja polazi u 10 časova i 35 minuta. U 11 časova je kulturno – umetnički program, dok se učesnici pripremaju za plivanje, koje prema planu treba da počne u 11 časova i 20 minuta.

 

Objavljivanje pobednika je u 11 sati i 30 minuta, nakon čega sledi nastavak kulturno – umetničkog programa.

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 18 sati 38 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 22 sati 16 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 19 sati 19 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.