Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
23.01.2023, 13:28

GrO SNS: Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija!

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju teške situacije na Kosovu i Metohiji u svetlu jačanja pritisaka na Srbiju da se odrekne dela svoje teritorije u korist lažne države Kosovo.

 

Kako se navodi u saopštenju GrO SNS, Srbija ima dva strateška cilja, koja zastupa i u svetu brani predsednik Vučić - očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i nastavak ekonomskog razvoja. Interes Srbije je da nastavi putem kojim je krenula, bez obzira na međunarodne pritiske.

 

"Sada su nam više od svega potrebne mudra i odlučna politika predsednika Vučića s kojom je postigao velike rezultate u odbrani Kosova i Metohije, i za koju je dobio većinsku podršku građana Srbije na predsedničkim izborima 2022.godine", navodi se u saopštenju i dodaje:

 

"Gradski odbor Srpske napredne stranke veruje da predsednik Vučić radi sve što je u njegovoj moći u interesu naše zemlje i da Srbija može i ovaj put, s njim na čelu, da bezbedno prebrodi sve teškoće, ko je su pred svima nama. Zato nam je potrebno državno i političko jedinstvo. Ovo je trenutak kada bi svi trebalo da zbijemo redove i pružimo punu podršku državnom rukovodstvu", navode u saopštenju valjevski naprednjaci uz poruku:

 

"Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija!".

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...