Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
02.02.2023, 07:44

Miloš Milutinović novi načelnik Kolubarskog okruga

č: | fb:

Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva, novi je načelnik Kolubarskog upravnog okruga.

 

Na ovu dužnost je postavljen Odlukom Vlade Republike Srbije umesto dosadašnjeg načelnika Gorana Milivojevića, koji je na toj funkciji bio od 2015. godine.

Miloš Milutinović i Goran Milivojević

Miloš Milutinović i Goran Milivojević (Foto: Kolubarski okrug)

 

Nakon primopredaja dužnosti, novi načelnika Kolubarskog upravnog okruga je rekao da je velika čast, ali i odgovornost, stupanje na funkciju načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

 

"Moj primarni posao je da budem spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga. Naravno, praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja", rekao je Milutinović.

 

Najavio je da će na samom početku održati sastanke sa predsednicima opština i gradonačelnikom, zatim će obići teren, utvrdiće prioriteta i radiće na njihovoj realizaciji.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 8 sati 23 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 11 sati 43 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.