Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
02.02.2023, 07:44

Miloš Milutinović novi načelnik Kolubarskog okruga

č: | fb:

Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva, novi je načelnik Kolubarskog upravnog okruga.

 

Na ovu dužnost je postavljen Odlukom Vlade Republike Srbije umesto dosadašnjeg načelnika Gorana Milivojevića, koji je na toj funkciji bio od 2015. godine.

Miloš Milutinović i Goran Milivojević

Miloš Milutinović i Goran Milivojević (Foto: Kolubarski okrug)

 

Nakon primopredaja dužnosti, novi načelnika Kolubarskog upravnog okruga je rekao da je velika čast, ali i odgovornost, stupanje na funkciju načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

 

"Moj primarni posao je da budem spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga. Naravno, praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja", rekao je Milutinović.

 

Najavio je da će na samom početku održati sastanke sa predsednicima opština i gradonačelnikom, zatim će obići teren, utvrdiće prioriteta i radiće na njihovoj realizaciji.

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 30 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara