Gradsko veće (arhiva)
Gradsko veće (arhiva)
06.02.2023, 07:53

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

č: | fb:

Na današnjoj sednici Gradskog veća biće prvi rebalans budžeta Valjeva za 2023. godinu. Ovogodišnji budžet grada iznosi 4.680.233.000 dinara. Pre utvrđivanja predloga Odluke o prvom rebalansu, članovi Gradskog veća će razmatrati predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada.

 

U skladu sa korekcijom gradske kase, na dnevnom redu biće i korekcija ovogodišnjeg Plana komunalne izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastructure Valjeva.

 

Među 30 tačaka dnevnog reda, koliko će se naći na današnjoj sednici Gradskog veća, su izmene i dopune programa poslovanja JKP "Toplana-Valjevo", "Vidrak" i "Polet" za 2023. godinu, kao i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa korišćenja subvencija ova tri javno komunalna preduzeća iz budžeta Valjeva.

 

Predlog Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Valjeva, Programa korišćenja sredstava za preduzimanje preventivnih mera za smanjenje rizika od elementarnih nepogoda, kao i predlog Odluke o pokretanju inicijative za proširenje područja Slobodne zone "Šabac" na područje grada Valjeva, naći će se na dnevnom redu današnje sednice Gradskog veća.

 

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 2 sati 12 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 2 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara