Gradsko veće (arhiva)
Gradsko veće (arhiva)
06.02.2023, 07:53

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

č: | fb:

Na današnjoj sednici Gradskog veća biće prvi rebalans budžeta Valjeva za 2023. godinu. Ovogodišnji budžet grada iznosi 4.680.233.000 dinara. Pre utvrđivanja predloga Odluke o prvom rebalansu, članovi Gradskog veća će razmatrati predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada.

 

U skladu sa korekcijom gradske kase, na dnevnom redu biće i korekcija ovogodišnjeg Plana komunalne izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastructure Valjeva.

 

Među 30 tačaka dnevnog reda, koliko će se naći na današnjoj sednici Gradskog veća, su izmene i dopune programa poslovanja JKP "Toplana-Valjevo", "Vidrak" i "Polet" za 2023. godinu, kao i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa korišćenja subvencija ova tri javno komunalna preduzeća iz budžeta Valjeva.

 

Predlog Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Valjeva, Programa korišćenja sredstava za preduzimanje preventivnih mera za smanjenje rizika od elementarnih nepogoda, kao i predlog Odluke o pokretanju inicijative za proširenje područja Slobodne zone "Šabac" na područje grada Valjeva, naći će se na dnevnom redu današnje sednice Gradskog veća.

 

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 23 sati 17 minuta

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...

Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014 Valjevo)
Na Državnom prvenstvu Pre 23 sati 16 minuta

Šest medalja za karatiste Karate kluba 014 Valjevo

Na Državnom prvenstvu za poletarce, nade i pionire u karateu, koje je održano u Mladenovcu, valjevski mladi karatisti osvojili su šest odličja. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa osam takmičara.