Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
01.03.2023, 13:15

Petlja "Lajkovac" do 1. maja zatvorena za saobraćaj

č: | fb:

Uključenje i isključenje sa auto-puta "Miloš Veliki" u Lajkovcu neće biti moguće do 1. maja zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica - petlja "Lajkovac", saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

 

Kako se navodi u saopštenju, od 1. marta do 1. maja zbog izgradnje kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica kod petlje "Lajkovac" na snazi će biti izmenjeni režim saobraćaja. Petlja "Lajkovac", kao i naplatna stanica, biće zatvorene za saobraćaj.

 

Alternativni putni pravac: petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda). Preusmerenje saobraćaja vršiće se na sledeći način: od petlje Ljig prema Lajkovcu i Valjevu – preko državnih puteva koji prolaze kroz naseljena mesta Ljig i Ćelije; od petlje Ub prema prema Lajkovcu i Valjevu – preko državnih puteva koji prolaze kroz naseljena mesta Ub i Slovac.

 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 15 sati 2 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 22 sati 18 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara