Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
01.03.2023, 13:15

Petlja "Lajkovac" do 1. maja zatvorena za saobraćaj

č: | fb:

Uključenje i isključenje sa auto-puta "Miloš Veliki" u Lajkovcu neće biti moguće do 1. maja zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica - petlja "Lajkovac", saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

 

Kako se navodi u saopštenju, od 1. marta do 1. maja zbog izgradnje kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica kod petlje "Lajkovac" na snazi će biti izmenjeni režim saobraćaja. Petlja "Lajkovac", kao i naplatna stanica, biće zatvorene za saobraćaj.

 

Alternativni putni pravac: petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda). Preusmerenje saobraćaja vršiće se na sledeći način: od petlje Ljig prema Lajkovcu i Valjevu – preko državnih puteva koji prolaze kroz naseljena mesta Ljig i Ćelije; od petlje Ub prema prema Lajkovcu i Valjevu – preko državnih puteva koji prolaze kroz naseljena mesta Ub i Slovac.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 9 sati 17 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 2 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara