Hranilica za bebe (foto: www.valjevo.rs)
Hranilica za bebe (foto: www.valjevo.rs)
23.03.2023, 07:52

Hranilica za svaku rođenu bebu u 2023. godini

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i osnivač i upravitelj Fondacije "Humana srca" Danijela Vasiljević, potpisali su ugovor o donaciji 800 multifunkcionalnih hranilica za bebe, čija je vrednost 3.605.760 dinara, koju će dobiti svaka beba rođena na teritoriji grada Valjeva u 2023. godini, saopštila je PR služba Grada.

 

Potpisivanje ugovora

Potpisivanje ugovora (Foto: www.valjevo.rs)

Kako su naglasili iz Fondacije "Humana srca", prvih 400 hranilica će biti podeljeno u avgustu ove godine, dok će preostalih 400 biti podeljeno najkasnije do sredine januara 2024. godine.

 

Projekat je rezultat potpisivanja Protokola o saradnji Fondacije i grada Valjeva u decembru prošle godine.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je najavio da će Fondacija zajedno sa gradom Valjevo i privrednicima na lokalu realizovati još jedan projekat, a koji se odnosi na adaptaciju potkrovlja Dnevnog boravka za decu, omladinu i odrasle sa smetnjama u razvoju u Popučkama.

 

Donacija Fondacije, sa partnerom EURODOM iz Beograda, koji je obezbedio svu potrebnu keramiku i sanitarije za adaptaciju, iznosi ukupno 1.560.000 dinara, a ukupan iznos donacija za ova dva projekta je 5.160.000 dinara, koje će Fondacija uložiti u Valjevo u tekućoj godini.

Aktuelno

Raskrsnica Sinđelićeve i Pantićeve (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 2 sati

Izmena saobraćaja zbog zamene zatvarača

JKP Vodovod Valjevo obaveštava građane da će, od ponedeljka, 25. septembra 2023. godine, zbog zamene zatvarača u šahti na raskrsnici ulica Sinđelićeva i Pantićeva biti izmenjen saobraćaj.

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra 23.09.2023

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,  · 6 komentara