Vučević i Gojković (foto: www.leperecvaljeva.rs)
Vučević i Gojković (foto: www.leperecvaljeva.rs)
12.05.2023, 12:12

Ministar odbrane boravio u Valjevu, nepoznati razlozi posete i o čemu je razgovarano

č: | fb:

"Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković juče je u prostorijama svog kabineta ugostio potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra odbrane Miloša Vučevića", objavljeno je danas na sajtu gradonačelnika Valjeva "Lepa reč". Piše i da su sastanku prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Dragutin Kuzmanović i zamenik predsednika Skupštine grada Viktor Mićić.

 

Nisu navedeni razlozi posete potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra odbrane Miloša Vučevića Valjevu, niti o čemu su razgovarali ministar vojni i gradonačelnik valjevski.

 

"Ministar je gostovao na lokalnoj televiziji, a pre toga je napravio radnu posetu Gradskoj upravi gde smo razgovarali o projektima vezanim za grad Valjevo, njihovom statusu i realizaciji", glasio je odgovor gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića na pitanje Kolubarskih.rs šta su bile teme sastanka? 

 

Na pitanje o kojim konkretno projektima su razgovarali i da li je, recimo, bilo reči o kotlarnici u "Krušiku", koja je najveći zagađivač vazduha u Valjevu, gradonačelnik Gojković nije konkretno odgovorio rekavši kratko da je bilo reči "o svim aktuelnim projektima, a projekat kotlarnice u Krušiku je uvek tema razgvora". Ostaju tajna "svi aktuelni projekti", kao i "projekat krušikove kotlarnice".

 

Vučević i Gojković

Vučević i Gojković (Foto: www.leparecvaljeva.rs)

Juče je na FB stranici grada Valjeva, uz nekoliko fotografija, objavljeno: "Potpredsednika Vlade Srbije i ministra odbrane Miloša Vučevića danas je u Valjevu dočekao gradonačelnik Lazar Gojković", a danas je na sajtu gradonačelnika "Lepa reč" objavljena štura vest "Ministar odbrane boravio u Valjevu". 

 

Ni na sajtu Ministarstva odbrane, gde se objavljuju aktuelnosti i informacije vezane za to Ministarstvo kao i posete ministra, nije objavljena vest da je Miloš Vučević boravio u Valjevu gde je imao sastanak sa predstavnicima gradske izvršne i zakonodavne vlasti. Samo dan pre posete Valjevu ministar vojni je posetio Rumu gde je razgovarao sa predsednicom Opštine Aleksandrom Ćirić i o tome je objavljena vest na sajtu Ministartva odbrane.

 

Nije obaveštena javnost, nisu pozvani mediji

 

O dolasku potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra odbrane Miloša Vučevića u Valjevo javnost nije obaveštena, niti su ovdašnji mediji pozvani da zabeleže njegovu posetu. "Nije bilo u planu ovog puta", glasio je odgovor gradonačelnika Valjeva na pitanje zbog čega nisu pozvani mediji. 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 18 sati 12 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 18 sati 13 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara