Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
17.05.2023, 09:58

I gradonačelnik Valjeva se uključio i poziva sve građane na "najveći skup ikada u Srbiji"

č: | fb:

Predsednik valjevskih naprednjaka Lazar Gojković, ovog puta kao gradonačelnik Valjeva, poziva sugrađane da dođu na "najveći skup ikada u Srbiji", u Beograd 26. maja, i da na taj način pokažu zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću za sve ono što je uradio za Valjevo.

 

"Kao gradonačelnik, jedan od Vas, pozivam sve ljude koji dele vrednosti kojima se kao građani ovog grada ponosimo, da 26. maja pružimo podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ispred Narodne skupštine u Beogradu isto onako kako je Valjevu pružena podrška za sve projekte koji naš grad čine boljim i lepšim mestom za život", kaže Lazar Gojković.

 

 "Valjevo je konačno grad u koji se dolazi i grad koji se ubrzano razvija", navodi Gojković u saopštenju za javnost i naglašava da "ozbiljne investicione projekte, koji se trenutno realizuju i koji će oslikati jednu drugačiju, uspešniju budućnost našeg grada, realizujemo zahvaljujući podršci Vlade Srbije i razvojnoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

 

"Naš grad više nije na margini i Valjevci više nisu zaboravljeni kao što je to nekada bio slučaj. U Valjevo će se uskoro dolaziti brzim trakama, dolaziti da se ostane i bude deo njegove budućnosti. U našoj industrijskoj zoni svoje fabričke pogone već je pokrenuo jedan (Bizerba), a u junu to će učiniti i drugi  veliki investitor Hansgrohe. Dokaz razvojnog upravljanja gradskim budžetom i ulaganja države omogućila su da još jedan investitor Hisense Gorenje proširi svoje kapacitete. Kroz  tu zonu, koja je nekada bila pusta poljana, a sada odredište  za sve one koji žele da rade, vrlo brzo doći će nam gasovod, potpisani su ugovori za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Napušteni projekat kog su se Valjevci stideli, Gerontološki centar do kraja godine primiće prve korisnike. Valjevo će uskoro imati tri nova obdaništa, za svu našu decu bez razlike", navodi u saopštenju gradonačelnik Valjeva i predsednik valjevskih naprednjaka i dodaje:  

 

"Politika predsednika Vučića nam sugeriše jedinstvo i nepodeljenost koja donosi dobrobit svim građanima. U tom pravcu idu sva naša zajednička ulaganja. Politika koja nam poručuje da čuvamo grad u kom generacijama žive dobri, pošteni i vredni ljudi. Ljudi koji zajedno dele radost, uspehe ali i tugu i padove. To naše zajedništvo, jedinstveno valjevsko, sačuvalo je naš duh i na njemu gradimo budućnost za sve generacije koje dolaze", poručuje predsednik GrO SNS Lazar Gojković ovog puta kao gradonačelnik Valjeva. 

 

Aktuelno

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra Pre 23 minuta

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,

Smeće u Ljubostinji (foto: iRevolucija)
"Čisto iz ljubavi – River CleanUp Collective" Pre 22 minuta

Očistimo Ljubostinju

U subotu, 23. septembra sa početkom u 10 časova iRevolucija u saradnji sa Lidl Srbija održaće akciju čišćenja reke Ljubostinje. iRevolucija učestvuje u projektu kompanije Lidl "Čisto iz ljubavi –...

Plakat (foto: )
Druga predstava Pre 21 sati

"San letnje noći" na "Abro festu"

U nastavku Abro festa, u petak, 22. septembra na programu je predstava "San letnje noći" Viljema Šekspira u izvodjenju apsolvenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, klasa profesora Marije...