Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2023, 08:54

Ana Brnabić otkazala dolazak u Valjevo

č: | fb:

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić otkazala je dolazak u Valjevo i posetu Tehničkoj školi. Ovo su saznali novinari dvadesetak minuta pre događaja koji je juče u popodnevnim satima najavljen iz Vlade Srbije i Regionalne privredne komore, a kasnije je i zvanično saopštio direktor Tehničke škole da je premijerka otkazala dolazak.

 

Premijerka Ana Brnabić, direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić i predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež trebalo je danas da posete Tehničku školu u okviru promocije regionalnih trening centara.

 

U valjevskoj srednjoj školi ovog prepodneva bila je direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić.

 

Nakon obilaska Tehničke škole, potpisan je sporazum između direktora Tehničke škole Branka Goloskokovića i direktora tri kompanije u Valjevu Hisens Gorenje, Hansgrohe i Biserba.

 

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 10 sati 39 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara