Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2023, 08:54

Ana Brnabić otkazala dolazak u Valjevo

č: | fb:

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić otkazala je dolazak u Valjevo i posetu Tehničkoj školi. Ovo su saznali novinari dvadesetak minuta pre događaja koji je juče u popodnevnim satima najavljen iz Vlade Srbije i Regionalne privredne komore, a kasnije je i zvanično saopštio direktor Tehničke škole da je premijerka otkazala dolazak.

 

Premijerka Ana Brnabić, direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić i predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež trebalo je danas da posete Tehničku školu u okviru promocije regionalnih trening centara.

 

U valjevskoj srednjoj školi ovog prepodneva bila je direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić.

 

Nakon obilaska Tehničke škole, potpisan je sporazum između direktora Tehničke škole Branka Goloskokovića i direktora tri kompanije u Valjevu Hisens Gorenje, Hansgrohe i Biserba.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara