Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
24.05.2023, 10:50

Odbornik Đorđe Pavlović poručuje: Vreme je za promene

č: | fb:

U saopštenju za javnost, koje počinje rečenicom "život je pun smisla, a ne puki opstanak!", odbornik u Skupštini grada Đorđe Pavlović poručuje da je vreme za promene.

 

"Dok pošten čovek uči, radi i živi od svog novca, nas vodi gomila malih ljudi koji rade sa kupljenim, falsifIkovanim diplomama, koji su dobili funkciju, posao, preko stranačkih, rođačkih i zemljačkih veza. Takvi isključivo žive od vašeg novca, a koji vas još dodatno ucenjuju, ponižavaju i omalovažaju i svojim delovanjem izrvću standarde vrednosti", navodi Pavlović u saopštenju i dodaje:

 

"Svedoci smo da 'visokomoralni' SNS jurišnici ovih dana prevazilaze sami sebe. Utrkuju se da što više oblate, popljuju lažima sve i svakoga ko ima drugačije mišljenje, a sve zarad očuvanja svojih funkcijica, položajčića, nameštenih tendera i kumovskih, rođačkih i bratskih  kombinacija. Jer bez SNS-a oni su samo pojedinci bez kičme i znanja, isprazni i banalni! Umesto da ispunjavamo sopstvene ciljeve, unapređujemo društvo i sopstvene živote, mi odskačemo kao loptice uzmeđu posla i računa. Živimo da bi životarili, a ne istinski uživali od svog rada. Ovde je sve postalo napor. Besmisleno je na šta su nas sveli, a još je besmislenije da pristanemo na to", kaže Đorđe Pavlović i poručuje da je "vreme da pokažemo da je snaga u nama i da može i mora biti bolje. Za slobodno Valjevo!".

 

Podsetimo Đorđe Pavlović je donedavno bio šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada, ali je voljom rukovodstva SPS smenjen sa tog mesta.

 

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 3 komentara

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje 19.04.2024

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 2 komentara