Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
24.05.2023, 10:50

Odbornik Đorđe Pavlović poručuje: Vreme je za promene

č: | fb:

U saopštenju za javnost, koje počinje rečenicom "život je pun smisla, a ne puki opstanak!", odbornik u Skupštini grada Đorđe Pavlović poručuje da je vreme za promene.

 

"Dok pošten čovek uči, radi i živi od svog novca, nas vodi gomila malih ljudi koji rade sa kupljenim, falsifIkovanim diplomama, koji su dobili funkciju, posao, preko stranačkih, rođačkih i zemljačkih veza. Takvi isključivo žive od vašeg novca, a koji vas još dodatno ucenjuju, ponižavaju i omalovažaju i svojim delovanjem izrvću standarde vrednosti", navodi Pavlović u saopštenju i dodaje:

 

"Svedoci smo da 'visokomoralni' SNS jurišnici ovih dana prevazilaze sami sebe. Utrkuju se da što više oblate, popljuju lažima sve i svakoga ko ima drugačije mišljenje, a sve zarad očuvanja svojih funkcijica, položajčića, nameštenih tendera i kumovskih, rođačkih i bratskih  kombinacija. Jer bez SNS-a oni su samo pojedinci bez kičme i znanja, isprazni i banalni! Umesto da ispunjavamo sopstvene ciljeve, unapređujemo društvo i sopstvene živote, mi odskačemo kao loptice uzmeđu posla i računa. Živimo da bi životarili, a ne istinski uživali od svog rada. Ovde je sve postalo napor. Besmisleno je na šta su nas sveli, a još je besmislenije da pristanemo na to", kaže Đorđe Pavlović i poručuje da je "vreme da pokažemo da je snaga u nama i da može i mora biti bolje. Za slobodno Valjevo!".

 

Podsetimo Đorđe Pavlović je donedavno bio šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada, ali je voljom rukovodstva SPS smenjen sa tog mesta.

 

 

 

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 9 sati 48 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 7 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara