Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
27.05.2023, 07:20

Poskupeo ulaz za petničke bazene

č: | fb:

Ulaznice za bazene u Sportsko-rekreativnom centru "Petnica" ove kupališne sezone biće skuplje u odnosu na prethodnu godinu. Cena dnevne karte je poskupela sa 250 na 300 dinara, ulaz posle 15 časova koštaće 200 dinara, koliko će koštati i učenička karta, kolektivna i ulaznica za penzionere iznosiće 150 dinara.

 

Poskupela je i mesečna karta sa 2.500 na 3.000 dinara, dok je sezonska ulaznica skuplja za 1000 dinara za koju će ove sezone kupači morati da izdvoje 6.000 dinara.  

 

Pravo na besplatan ulaz na petničke bazene imaju deca do sedam godina, đaci dobitnici "Vukove" diplome i samohrani roditelji sa dvoje i više dece.

 

Kako je najavljeno iz UFK "Valis", koja gazduje bazenima u SRC Petnica, ovogodišnja sezona kupanja počeće najverovatnije u sredu 31. maja, što zavisi od vremenskih uslova.

 

 

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 9 sati 33 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 7 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara