Marko Louis na MMF (foto: Đorđe Đoković)
Marko Louis na MMF (foto: Đorđe Đoković)
17.07.2023, 06:33

MMF stalna manifestacija od značaja za Valjevo

č: | fb:

Mountain music fest (MMF) uvršten je u stalne manifestacije u oblasti turizma od značaja za grad Valjevo. U Odluci koju je usvojila Skupština grada navedeno je da je MMF muzički festival koji se od 2016. godine održava na Divčibarama te da doprinosi razvoju turizma valjevskog kraja, posebno Divčibara.

 

"Ovaj festival ima međunarodni karakter jer se, pored izvođača iz Srbije, angažuju i izvođači iz regiona. Pored muzičkog sadržaja festivala, organizuju se i dodatni sadržaji za decu i mlade. Posetioci su iz Srbije i inostranstva. Održavanje festivala utiče na razvoj turizma na Divčibarama i prepoznatljivosti Valjeva u širem regionu", piše u Odluci.

 

Prema Odluci, Mountain music fest će biti finansiran sa 2,5 miliona dinara iz gradskog budžeta.

 

Mountain music fest je postao 13. stalna manifestacija od značaja za grad Valjevo, a manifesrtacije su u oblasti kulture, sporta, privrede i turizma. Najbrojnije su manifestacije u oblasti sporta - sedam.

 

Među stalnim manifestacijama su: Jazz fest, Letnja basket liga, Tešnjarske večeri, Memorijalna trke "Svetomir Djukić", Novogodišnji turnir u malom fudbalu, Juniorski košarkaški turnir, Abro fest, Memorijalni šahovski turnir "Selimir Manojlović", Memorijalni rukometni turnir "Nikola Jevremović Gužva", Olimpijske seoske igare i Festival duvan čvaraka.

 

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 3 sati 23 minuta

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 22 sati 52 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...